Μήτρογλου-Παναιτωλικός 2-1…

Μπορεί να είναι δανεικός, μπορεί να έμεινε εκτός Εθνικής, αλλά ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει να δίνει απαντήσεις. Με δύο προσωπικά του τέρματα ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού και συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Δώνη, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον σκόρερ τους στο 72’. Για την ομάδα του «αγνώριστου» Παναιτωλικού μείωσε ο Εντζεγκουέλε. 

 

Όπως και να δει κανείς το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να παίξουν μπάλα και να κάνουν φάσεις, όμως ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά σε αυτό. Δεν ήρθε όμως και έτσι οι Αγρινιώτες το πλήρωσαν στο 37’ όταν ο «δαιμόνιος» Μήτρογλου, έδωσε απάντηση στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος του πλήγωσε τον εγωισμό αφήνοντάς τον εκτός Εθνικής. 

Το γκολ άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι, όμως η κακή μέρα που βρίσκονταν οι Καμαρά και κυρίως ο Μπουμάλ, «έκοβαν» στην μέση την ομάδα του Τεννέ. Από την άλλη πλευρά οι Περιστεριώτες είχαν στα χέρια τους αυτό που ήθελαν χωρίς να πιάσουν καμία σπουδαία απόδοση. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με γκολ για τον Ατρόμητο, κάτι που έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων. Δράστης και πάλι ο Μήτρογλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Κούσα και «εκτέλεσε» τον Μπλάζιτς κάνοντας το 2-0. 

Οι ελπίδες των φιλοξενούμενων όμως αναπτερώθηκαν στο 57’ όταν ο Εντζεγκουέλε με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μείωσε. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα είχε πολύ αργό τέμπο και ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ αν η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι στην πολύ ωραία έμπνευση του Μήτρογλου. 

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ατρόμητο να παίρνει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και τον Κώστα Μήτρογλου να ανεβαίνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. 

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τομάς, Γιαννούλης, Ζουέλα, Τάτος (75’ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης (71’ Μπρίτο), Επστάιν (85’ Μπέλιτς), Μήτρογλου. 

Στον πάγκο οι: Ράντμαν, Νάστος, Αναστασάκος, Δημούτσος. 

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας, Εντζεγκουέλε, Άντι, Σιόντης (46’ Παλαιολόγος), Μουμίν, Θεοδωρίδης, Καμαρά (68’ Σέγε), Μπουμάλ (63’ Καραμαλίκης), Χαριστέας. 

Στον πάγκο οι: Τσενάμο, Μεζάκ, Αναστασιάδης, Γκόλιας. 

Διαιτητής: Κομίνης 
Βοηθοί: Μαγιάννης, Αργυρός 

http://www.sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...