Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ για την κατάσταση του χιονοδρομικού κέντρου, όπου τραυματίστηκε ο θρύλος της Formula 1. Στις 15 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μίκαελ Σουμάχερ, με ένα ακόμα απόσπασμα από τη συνέντευξη της συζύγου του, Κορίνα, να έρχεται στη δημοσιότητα και να συγκλονίζει.

Όπως αποκαλύπτει, λίγο πριν από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Γερμανός θρύλος της Formula 1, κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013, είχε δει τον κίνδυνο στο χιονοδρομικό κέντρο και ήθελε να φύγει.

«Λίγο πριν γίνει το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, μου είχε πει “το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση;”», αποκάλυψε η Κορίνα Σουμάχερ, αλλά χωρίς να αποσαφηνίζει γιατί τελικά δεν έφυγαν. 

«Πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 ασφαλής και γι’ αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους φύλακες αγγέλου και τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε να πάθει ο Μίχαελ», πρόσθεσε.

«Είμαι απίστευτα τυχερή που γνώρισα τον Μίχαελ. Είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπός που έχω γνωρίσει. Είναι διαφορετικός, αλλά παραμένει εδώ», κατέληξε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...