Μακύνεια: Μεγάλη κινητοποίηση για την καταγγελία απο πολίτες για παράνομη περίφραξη στην παραλία .Βίντεο

Άμεση ήταν η παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας μετά την καταγγελία κατοίκων της Μακύνειας  που είδες το φως της δημοσιότητας μέσα από το Nafpaktianews.gr . Οι κάτοικοι αναφέρονταν σε περιφράξεις που πραγματοποιήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Μακύνειας ζητώντας από τους αρμόδιους φορείς να ελέγξουν εάν έχουν τις απαραίτητες άδειες.

Σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή έσπευσαν ο αντιδήμαρχος κ. Χοχτούλας , ο πρόεδρος της κοινότητας Μακύνειας κ. Αλεξόπουλος , ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών κ. Μαθιουδάκης και ο πρώην διευθυντής κ. Κέστος καθώς και άνδρες του ΑΤ Ναυπάκτου όπου κατέγραψαν τις εργασίες και στη συνέχεια μαζί με τον ιδιοκτήτη και τους ανθρώπους του Δήμου πήγα στο ΑΤ Ναυπάκτου για γίνουν  καταθέσεις για την υπόθεση. Για το ίδιο θέμα την περασμένη Παρασκευή επισκέφτηκε την περιοχή και ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές ο οποίος μίλησε λίγο νωρίτερα στη Ναύπακτο για το θέμα στο Nafpaktianews.gr.

Παρών την ώρα που οι φορείς ήρθαν για αυτοψία στην περιοχή και κάτοικοι που με ήρεμο τόνο ζητούσαν από  την πολιτεία να τηρηθεί η νομιμότητα.

Η υπόθεση είναι πολύ σημαντική γιατί όπως θα δείτε πολίτης μπροστά στην κάμερα του Nafpaktianews.gr παρουσιάζει σιδερόβεργα μπηγμένη μέσα στην άμμο κάτι που όπως είπε στο παρελθόν είχε προκαλέσει τον τραυματισμό λουόμενης.

Από το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει η πλευρά του Δήμου είναι αποφασισμένη και σε περίπτωση που υπάρχει παραβατικότητα θα κάνει τα πάντα ούτως ώστε να τηρηθεί η τάξη και ο καθένας να μπορεί να περίφραξη την περιουσία του εκεί που η κτηματική υπηρεσία θα ορίσει. Αρχικά όμως σήμερα η παρουσία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου ήταν για να γίνει έλεγχος για το αν ο ιδιοκτήτης έχει άδεια εργασιών και η αστυνομία να καταγράψει το περιστατικό.

Δείτε βίντεο και αποκλειστικές δηλώσεις ΜΟΝΟ στο Nafpaktianews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...