Μαντλίν: Δολοφονήθηκε γρήγορα μετά την απαγωγή της – Φωτογραφία της NASA «καίει» τον βασικό ύποπτο

Μαντλίν: Δολοφονήθηκε γρήγορα μετά την απαγωγή της – Φωτογραφία της NASA «καίει» τον βασικό ύποπτο
Εξαφάνιση Μαντλίν: Δολοφονήθηκε γρήγορα μετά την απαγωγή της λέει Γερμανός εισαγγελέας


10/06/2020 – 18:02

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, μιλώντας στους «Times» σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, λέγοντας: «Ο παιδόφιλος απήγαγε το παιδί, το κακοποίησε σεξουαλικά και το σκότωσε σχεδόν αμέσως». Φωτογραφία της NASA «καίει» τον βασικό ύποπτο. Ερευνάται και ο ρόλος πρώην συντρόφου του.

Ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής των ερευνών για τη μικρή Μαντλίν, λέγοντας πως το κοριτσάκι είναι νεκρό και με αποδείξεις, με κύριο ύποπτο τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, είπε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, ο γερμανός ύποπτος σε συνομιλία που είχε online με άλλον παιδόφιλο είχε γράψει ότι «ήθελε να πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για ημέρες». Όταν ο άλλος τον ρώτησε αν φοβάται μην τον πιάσουν είπε: «Μπα. Αν καταστραφούν τα στοιχεία».

«Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανότατα την κακοποίησε και μετά την σκότωσε», τόνισε και είπε ακόμα ότι πιστεύει ότι ο Μπρίκνερ έκανε και άλλα εγκλήματα, σεξουαλικής φύσεως στην Πορτογαλία και ίσως και στην Γερμανία.

Πρόσθεσε ότι θέλει να συγκεντρώσει και άλλα στοιχεία πριν έρθει αντιμέτωπος με τον Μπρίκνερ έτσι ώστε να έχει μια δεμένη υπόθεση.

Ερευνάται ο ρόλος του και σε άλλες υποθέσεις

Η γερμανική αστυνομία, συμπληρώνει το εγκληματικό προφίλ του 43χρονου Μπρίκνερ και με άλλη μια υπόθεση. Εκτός από την 5χρονη Ίνκα – τη Γερμανίδα Μάντλιν όπως την αποκαλούν, τον 6χρονο Ρενέ, την 16χρονη Καρόλα, ερευνάται ο ρόλος του και στην δολοφονία 24χρονης στο Ανόβερο πριν από 10 χρόνια.

Ο γερμανός παιδόφιλος ερευνάται, λοιπόν, και για άλλες υποθέσεις εξαφανίσεων ενός εξάχρονου αγοριού στην Πορτογαλία και μιας πεντάχρονης το 2015 στη Γερμανία. Το παρελθόν του είναι, άλλωστε, «βίος και πολιτεία».

Ένταλμα σύλληψης για την πρώην σύντροφο του υπόπτου

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», οι αρχές διεξάγουν έρευνες και γύρω από την πρώην σύντροφο του Κρίστιαν Μπ., του βασικού, gερμανού υπόπτου της υπόθεσης εξαφάνισης της Μαντλίν.

Η Nakscije Miftari, ήταν η έφηβη σύντροφος του Κρίστιαν, γερμανίδα αλβανικής καταγωγής, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο των αρχών πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν και χαρακτηρίστηκε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της.

Οι αρχές θεωρούν πως γνωρίζει στοιχεία, καταλυτικά για την εξιχνίαση των εγκλημάτων του Κριστιάν γι’ αυτό και εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος της. Οικογενειακός φίλος της, υποστηρίζει πως η γυναίκα κρατούσε ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, καθ΄όλη την εβδομάδα των αποκαλύψεων.

Φωτογραφία της NASA «καίει» τον Μπρίκνερ

Στο μεταξύ, μία φωτογραφία της ΝΑSA έρχεται να ενισχύσει ότι ο δολοφόνος της Μαντλίν είναι ο γερμανός παιδόφιλος, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ο Ισπανός ειδικός ιατροδικαστής Heriberto Janosch González εντόπισε μία δορυφορική εικόνα της NASA τον Ιούνιο του 2007, λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, που δείχνει τη λευκή οροφή ενός βαν, το οποίο έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις του οχήματος που οδηγούσε ο βασικός ύποπτος Γερμανός παιδεραστής Κριστιάν Μπρίκνερ στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα από το οποίο φέρεται να απήγαγε το μικρό κορίτσι. «Ήταν χάλια», είπε ένας πρώην γείτονάς του για τον Μπρίκνερ. «Σπασμένοι υπολογιστές ήταν παντού μέσα στο βαν. Σε μια σακούλα σκουπιδιών υπήρχαν περούκες και περίεργα ρούχα», δήλωσε.

Ο ισπανός ιατροδικαστής υποστηρίζει είχε στείλει αυτές τις πληροφορίες στους βρετανούς ανακριτές και τις γερμανικές αρχές που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης της Μαντλίν.

Μαντλίν εξαφάνιση βαν μαρτυρία γερμνός ύποπτος daily mail

Πηγή: daiily Mail

Οι εξελίξεις στην υπόθεση τρέχουν, μετά και τη μαρτυρία «φωτιά» για την εξαφάνισή του παιδιού. Με μάρτυρα να αναφέρει: «Την είδα να μπαίνει σε βαν μ’ έναν άνδρα». Υπάρχει, άλλωστε, μάρτυρας που έχει αναγνωρίσει τον ύποπτο.

Υπενθυμίζεται ότι και oι γερμανικές αρχές εκτιμούν ότι το κοριτσάκι είναι νεκρό με  βασικό ύποπτο για τον φόνο τον γνωστό παιδεραστή, ονόματι Christian Brueckner που βρίσκεται ήδη στη φυλακή, για μια άλλη υπόθεση. Επίσης, οι Αρχές τον συνδέουν και με άλλες εξαφανίσεις παιδιών, αλλά και μία δολοφονία. «Ουδέν σχόλιο» ήταν η αντίδραση του δικηγόρου του γερμανού παιδόφιλου.

Μαντλίν εξαφάνιση ιστορικό γερμανός ύποπτος daily mail

Πηγή: Daily Mail

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...