Μαρινάκης: «Αν δεν θέλετε την κεντρική διαχείριση, θα είμαι ο πρώτος που θα την καταγγείλει»!

Μαρινάκης: «Αν δεν θέλετε την κεντρική διαχείριση, θα είμαι ο πρώτος που θα την καταγγείλει»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Superleague. Κατά τη διάρκεια του σημερινού διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μετέφερε δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ.

Σε αυτή, ο Β. Μαρινάκης τονίζει ότι ήταν ο πρώτος που στήριξε την κεντρική διαχείριση, αλλά αν οι υπόλοιποι δεν τη θέλουν τότε θα είναι και ο πρώτος που θα την καταγγείλει. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας άφησε αιχμές, καθώς δεν έγιναν σοβαρές επενδύσεις στο ποδόσφαιρο από τις υπόλοιπες ομάδες.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ήμουν ο πρώτος που στήριξε την κεντρική διαχείριση, κι ας κόστιζε στην ομάδα μου, για να στηριχθούν οι μικρότερες ομάδες και να υπάρχει ευημερία στο ποδόσφαιρο. Όμως, αντί ευημερίας, στο ποδόσφαιρο γέμισαν ορισμένες τσέπες. Αν, λοιπόν, δεν θέλετε την κεντρική διαχείριση, θα είμαι ο πρώτος που θα την καταγγείλει για να μην ισχύει πλέον».

Πηγή: Ο Φίλαθλος

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/294115-Marinakes-An-den-thelete-ten-kentrike-diacheirise-tha-eimai-o-protos-poy-tha-ten-kataggeilei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...