Μεσολόγγι: «Δέκα ηλίθιοι μας πήραν στο λαιμό τους» – Σε απόγνωση πολίτες και επαγγελματίες. Βίντεο

Ενώ η χώρα ξεκινά την επιστροφή της στην κανονικότητα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη έξαρση κρουσμάτων covid – 19 στον Δήμο Μεσολογγίου, που κάνει βήματα πίσω.

Αποτέλεσμα αυτής της έξαρσης θετικών κρουσμάτων ήταν να ανακοινώσει πριν λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ότι ο Δήμος Μεσολογγίου μπαίνει στο «βαθύ κόκκινο».

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά το Μεσολόγγι ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για μια «επιθετική εκθετική αύξηση κρουσμάτων». Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι οι ενεργές μολύνσεις στην περιοχή πενταπλασιάστηκαν μέσα σε 10 μέρες: «Στις 27 Απριλίου τα ενεργά κρούσματα ήταν 49 ενώ σήμερα φτάνουν τα 233» είπε.

Έτσι κάλεσε τους κατοίκους του Μεσολογγίου αλλά και των γύρω περιοχών όπως του Αγρινίου και του Αιτωλικού να επιδείξουν μεγάλη προσοχή καθώς η κατάσταση είναι «εξαιρετικά ανησυχητική».

Στο παρακάτω βίντεο του Onairnews δείτε ρεπορτάζ με δηλώσεις εκπροσώπων θεσμικών φορέων, επαγγελματιών κλπ για την έξαρση των θετικών κρουσμάτων covid-19 στο Μεσολόγγι. Η αγωνία είναι έκδηλη, όπως και η έντονη δυσαρέσκεια για την στάση που τήρησαν κάποιοι με αποτέλεσμα την έκρηξη των κρουσμάτων:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...