Μετά από μία εβδομάδα και… κράξιμο, ο πρίγκιπας Φίλιππος ζήτησε συγγνώμη στην οδηγό που τραυμάτισε (ΦΩΤΟ)

Μετά από μία εβδομάδα και… κράξιμο, ο πρίγκιπας Φίλιππος ζήτησε συγγνώμη στην οδηγό που τραυμάτισε (ΦΩΤΟ)

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, εξέφρασε «βαθιά λύπη» για τον τραυματισμό μιας γυναίκας στη διάρκεια ενός τροχαίου ατυχήματος πριν από δέκα ημέρες, σύμφωνα με την ταμπλόντ Sunday Mirror.

Ο πρίγκιπας δεν έπαθε το παραμικρό. Η οδηγός του Kia είχε αμυχές στο γόνατο, ενώ η επιβάτιδα, η Έμα Φεαρουέδερ, έσπασε τον καρπό της, και το μωρό στο πίσω κάθισμα δεν τραυματίστηκε.

Hvh

Η εφημερίδα δημοσίευσε ένα αντίγραφο της επιστολής που έγραψε και απέστειλε ο Φίλιππος στην Έμα Φεαρουέδερ, επιβάτιδα του Kia με το οποίο συγκρούστηκε ο πρίγκιπας ο οποίος οδηγούσε το Land Rover του.

Το Freelander, το οποίο οδηγούσε ο πρίγκιπας, έβγαινε στον κεντρικό δρόμο όταν συγκρούστηκε και ανατράπηκε.

Tcgc

«Θα ήθελα να ξέρετε πόσο λυπάμαι για τον ρόλο μου στο ατύχημα. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς δεν είδα το αυτοκίνητο να έρχεται και αισθάνομαι συντετριμμένος για τις συνέπειες», αναφέρεται στην επιστολή που υπογράφεται από τον πρίγκιπα με στυλογράφο με μπλε μελάνι.

Gcg

Το ατύχημα, οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνέβη στις 17 Ιανουαρίου στο βασιλικό κτήμα Σάντρινγκχαμ, όπου η Ελισάβετ και ο Φίλιππος περνούν ένα μεγάλο μέρος του χειμώνα.

 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/352730-Meta-apo-mia-ebdomada-kai-kraximo-o-prigkipas-PHilippos-zetese-syggnome-sten-odego-poy-traymatise-PHOTO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...