Μεϊμαράκης: Όταν είχα προτείνει τον Μορώνη κάποιοι μέσα στη Ν.Δ. μιλούσαν για «παράγκα»

Μεϊμαράκης: Όταν είχα προτείνει τον Μορώνη κάποιοι μέσα στη Ν.Δ. μιλούσαν για «παράγκα»

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ

Αιχμές άφησε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην 6η Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) κατά όσων είχαν ασκήσει κριτική στην επιλογή του Μορώνη.

«Εδώ παρίσταμαι ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής, σαφέστατα είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Και γι’ αυτό πήρα το λόγο, συντάσσομαι με τη Ν.Δ., αν και δεν συμμετέχω στην εσωκομματική σύσκεψη για τα πρόσωπα και τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τα θέματα.

Και πολλοί προσπαθώντας να παρερμηνεύσουν τις απόψεις μου της προηγούμενης Διάσκεψης των Προέδρων που αναφέρθηκα σε πρόσωπα γιατί μίλησε και ο κ. Λύκουδης για τα φίλια πυρά που δέχθηκε, εγώ να δείτε τι φίλια πυρά έχω δεχθεί. Επειδή συμφώνησα με το όνομα του κ. Μορώνη, ως και «παράγκα» αναφέρθηκα μέσα στη Νέα Δημοκρατία».

Και με την τελευταία τοποθέτηση παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας: «Όχι, από συνάδελφους, από κονδυλοφόρους», συμφώνησε ο Μεϊμαράκης με τον Νίκο Βούτση να λέει «από δημοσιογράφους».

Μεϊμαράκης στον Βούτση: Πρέπει να σας απονείμουμε τα εύσημα

«Πρέπει να σας απονείμουμε τα εύσημα κ. Πρόεδρε μετά από τόσες προσπάθειες που κάνατε και από τον χειρισμό που κάνατε για να μπορέσουμε να πετύχουμε σήμερα ένα πολιτικό πλαίσιο συνεννόησης για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο αποτελεί και συνταγματική μας υποχρέωση», είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στον Νίκο Βούτση.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...