Με βροχή κρύο και μουσική υποδέχτηκαν το νέο χρόνο οι 13.000 επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Με βροχή κρύο και μουσική υποδέχτηκαν το νέο χρόνο οι 13.000 επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Αψηφώντας τη βροχή και το τσουχτερό κρύο, περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες υποδέχθηκαν το 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό τα μεσάνυχτα δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

 

protoxronia

Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ξεκίνησε και ο πρώτος αγώνας δρόμου για το 2019, το SNF RUN: 2019 FIRST RUN. Οι δρομείς κάλυψαν μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων τρέχοντας κατά μήκος του φωτισμένου Καναλιού και της Εσπλάναδας, μέχρι την Πλατεία Νερού, και επέστρεψαν μέσα από το φωταγωγημένο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ.

Παράλληλα, ο διεθνούς φήμης DJ, συγγραφέας, μουσικός, ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC Radio και frontman του θρυλικού συγκροτήματος των ’90s, Fun Lovin’ Criminals, Huey Morgan, έδωσε το σήμα για να αρχίσει το πάρτι στην Αγορά. Ο Morgan, παίζοντας τραγούδια από τα 70s μέχρι σήμερα, από την Donna Summer και τους Kool and the Gang στον James Brown και τους Jackson 5, μέχρι τους πιο σύγχρονους Jurassic 5, Cypress Hill και Michael Kiwanuka, ξεσήκωσε το κοινό.

Νωρίτερα η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος είχε γεμίσει με τη μουσική του Ιταλού τραγουδιστή Mario Biondi ενώ είχε προηγηθεί και η ζωντανή μετάδοση της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου. Οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/350455-Me-broche-kryo-kai-moysike-ypodechtekan-to-neo-chrono-oi-13-000-episkeptes-toy-Kentroy-Politismoy-Stayros-Niarchos ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...