Με γκολ και φαβορί στο κουπόνι της Τετάρτης

Μια τριάδα έχουμε επιλέξει στο webfreebets.com από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε αγώνες για την Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία σε αποδόσεις από novibet.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ (19:45) 

 Σε αγωνιστική κρίση η Γιουβέντους η οποία παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια της μετρώντας μία ήττα και μία ισοπαλία. Στο παιχνίδι κόντρα στην Τορίνο εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και παρότι προηγήθηκε στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, δέχτηκε δύο πολύ εύκολα γκολ από τον Σανάμπρια ενώ γλίτωσε το «κάζο» ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Βαθμολογικά η ομάδα του Πίρλο βρίσκεται στην 4η θέση με 56 βαθμούς και μοναδικό στόχο την παραμονή στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League. 

Στον αντίποδα η Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παραμένοντας αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια της έχοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία. Την τελευταία αγωνιστική πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Κροτόνε με 4-3 πιάνοντας την Γιουβέντους στους 56 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχουν έρθει Over 3.5  

Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζονται οι γηπεδούχοι ομως μετά τις τελευταίες εμφανίσεις δύσκολα τους εμπιστεύεσαι. Από την άλλη η ομάδα του Κατούζο είναι αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και το Χ2 σε απόδοση 1.80 στην bet365 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22.00) 

Με την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας πριν από 3 ημέρες κόντρα και πάλι στην Μπιλμπάο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ογιαρθάμπαλ στο 63ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο πρωτάθλημα η Σοσιεδάδ βρίσκεται στην 7η θέση με 45 βαθμούς σε 28 παιχνίδια με την διαφορά πλέον από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να βρίσκεται στον έναν πόντο. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.  

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να συνέλθουν μετά την απώλεια του τίτλου καθώς έχουμε ακόμη μία μάχη να δώσουνε, αυτήν για τον τελικό του 2021 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στις 20 Απριλίου. Στα τελευταία 4 παιχνίδια τους είναι φανερό πως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση αγνοώντας τη χαρά της νίκης. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 10η θέση με 35 βαθμούς σε 28 παιχνίδια έχοντας 9 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες. 

Σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Σοσιεδάδ η οποία θέλει νίκη για να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος διεκδικώντας με αξιώσεις μια Ευρωπαϊκή θέση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι άγνωστο το πώς θα αντιδράσω μετά την ήττα στον τελικό του κυπέλλου και μοιραία κατατάσσονται ως αουτσάιντερ. Περιμένω την Σοσιεδάδ να μπει αποφασισμένη στην αναμέτρηση και θα ρισκάρω στον άσο (1) σε απόδοση 2.30.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (19:30) 

Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της η Ρέγκενσμπουργκ η οποία βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος της 2η κατηγορίας με την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στο +5. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της, κόντρα σε Βόλφσμπεργκερ και Αούε παραχώρησε ισάριθμες ισοπαλίες με σκορ 1-1.  

Από την άλλη η Βέρντερ Βρέμης αν και έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στην Στουτγκάρδη την περασμένη Κυριακή, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τις ανεξάρτητες έρευνες και διοργάνωσής μετράει τρεις ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μονάχα μία φορά. 

Δύσκολη έξοδος για την Βέρντερ Βρέμης που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και μοιραία θα δώσουν μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα. Το διπλό της Βέρντερ βρίσκεται στο 1.80 και αξίζει το ρίσκο με βάση την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.  

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν και στοίχημα από κινητό όπως το novibet app.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...