Με καθυστέρηση τα θέματα της Φυσικής

Με καθυστέρηση τα θέματα της Φυσικής
Με Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης και Φυσική (θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης) συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις.
Τα θέματα στο μάθημα της Φυσικής δόθηκαν με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας, ωστόσο το θέμα διευθετήθηκε και οι υποψήφιοι εξετάζονται αυτήν την ώρα κανονικά.

Την Παρασκευή οι εξετάσεις θα συνεχιστούν με τέσσερα ακόμη μαθήματα κατεύθυνσης: Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, Χημεία – Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα που προέκυψε με τα θέματα των Μαθηματικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Δ΄ Τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄), που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας παραδέχθηκε την ύπαρξη μιας ασύμβατης υπόθεσης στο θέμα Δ3, σημειώνοντας ωστόσο πως αυτή δεν επηρεάζει την επίλυση του θέματος.

Η Επιτροπή διαβεβαίωσε πως με οδηγία της προς τα βαθμολογικά κέντρα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ισότιμη και αντικειμενική βαθμολόγηση όλων των υποψηφίων.

Προηγήθηκε ανακοίνωση της η Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, η οποία χαρακτήριζε «λάθος» το θέμα Δ3 καλώντας το υπουργείο Παιδείας να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και να δώσει οδηγίες για τον τρόπο βαθμολόγησης των γραπτών.

Λιποθύμησε μαθητής

Ένας μαθητής του 2ου Λυκείου Ιωαννίνων κατά τις χθεσινές εξετάσεις δεν άντεξε το άγχος των Πανελληνίων εξετάσεων και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρωινός Λόγος έφτασε στο σχολείο ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πλέον είναι καλά στην υγεία του.

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...