Με μεγάλη επιτυχία η Χειμωνάδα στο καταπράσινο Καταφύγιο της Ορεινής Ναυπακτίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια γιορτή της Χειμωνάδας,στο γραφικό και καταπράσινο  Καταφύγιο,της Ορεινής Ναυπακτίας.

 

Στο κάλεσμα του συλλογου των απανταχού Καταφυγιωτών για τη γιορτή,ανταποκρίθηκαν αρκετοί ντόπιοι και επισκέπτες,της οποίας η φήμη της εκδήλωσης πλέον έχει ξεφύγει από το στενά τοπικά πλαίσια.

Το μενού περιελάμβανε γίδα βραστή,πίτες,σαλάτεςτυριά,κρασί,μουσική και παραδοσιακούς χορούς,φυσικά την οικονομική ενίσχυση του δήμου Ναυπακτίας,μα πάνω απ΄’ολα την ανιδιοτελή προσφορά και αφοσιωση στις προσπάθειες του συλλόγου απανταχού Καταφυγιωτών με την συνδρομή του πρόεδρου του Παν.Θεοδωρόπουλου,αλλά και την προσφορά των εθελοντών και γυναικών του χωριού.

Παρεστησαν ο Β’αντιπρόεδρος του Ελληνικού κοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας Γ.Βαρεμένος,ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτουκαι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θ.Παπαθανάσης,ενώ προσήλθαν ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Δ.Κωνσταντόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπακτιας Τ. Λουκόπουλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θ Κοτρωνια, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γ.Σιαμαντάς, η πολιτευτής της ΝΔ Γ. Μπόκα και ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Στρατηγός Ν.Παπαγιαννόπουλος ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Καταφύγιο

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...