Με πρωτοβουλία και ενέργειες Χρήστου Παΐσιου 700.000 ευρώ στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου

Με προσωπικές ενέργειες του και αφού κατέβηκε στην Αθήνα και συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης, Πάνο Αλεξανδρή, ο Χρήστος Παΐσιος εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ για επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.


Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστος Παΐσιος, δήλωσε σχετικά:
«Πριν μία εβδομάδα βρέθηκα στην Αθήνα και είχα δια ζώσης συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τον Γενικό Γραμματέα και συνάδελφο δικηγόρο, Πάνο Αλεξανδρή.


Ανάμεσα στα άλλα ζητήματα που συζητήσαμε και απασχολούν τη δικηγορική κοινότητα, ήταν και το πάγιο και χρόνιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου για εξασφάλιση χρηματοδότησης προκειμένου να υπάρξουν επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Πρωτοδικείου της Ιεράς Πόλεως.


Ο Γενικός Γραμματέας, προχθές, με κάλεσε τηλεφωνικά από την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα, όπου βρισκόταν και μου ανακοίνωσε ότι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους άνω των 700.000 ευρώ.


Με γεμίζει ικανοποίηση ότι δικαιώνονται οι πολυετείς μου προσπάθειες και ευχαριστώ την τέως και νυν ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποτελεσματική ανταπόκριση».Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...