Με την κούπα του Super Cup οι παίκτες του ΠΑΣ Ναυπάκτου

Με την κούπα του Super Cup οι παίκτες του ΠΑΣ Ναυπάκτου

Φιλικό με Προμηθέα στην Πάτρα

Πρώτο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου ενόψει  του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ που ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου, απέναντι στην ομάδα του Προμηθέα Β΄( αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ), το Σάββατο το μεσημέρι στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις της Πατρινής ομάδας στον Καστελόκαμπο.  . Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα γραφής με την ομάδα του ΠΑΣ να εμφανίζεται αρκετά ανταγωνιστική απέναντι σε έναν πολύ δυνατό σύνολο και με παίκτες που το ταλέντο τους περισσεύει . Με τους προπονητές να βγάζουν τα πρώτα συμπεράσματα τους, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες να πάρουν λεπτά συμμετοχής. 

Μοναδική ευκαιρία για τους παίκτες του Γιώργου Σταθάτου στο τέλος της αναμέτρησης να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του πρώτου τίτλου του Προμηθέα (αλλά και της μπασκετικής Πάτρας και συνολικά της Περιφέρειας.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Φούντας, Ζαμπάρας, Σταθάτος Π, Παναγιωτόπουλος, Σταμάτης, Στυλιαράς, Αλεξανδρής Ν., Αλεξανδρής Β., Ζησιμόπουλος, Βαρελάς, Ασημακόπουλος, Κούτρας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...