Με το Νεκτάριο Φαρμάκη υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Γιάννης Σύψας

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερόΜε ανακοίνωσή του,μέσω του λογαριασμού του σε σελιδα κοινωνικής δικτύωσης,ο πρώην αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Σύψας,γνωστοποιεί την κάθοδό του ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές στο πλευρό  του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σύψας γράφει:

Αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη. Η συμμετοχή μου στα κοινά είχε πάντα ως στόχο την προσφορά, δίχως να υπολογίζω το πολιτικό κόστος και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω συγκρουστεί προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Η μέχρι τώρα πορεία του Νεκτάριου Φαρμάκη, ενός ανθρώπου με ήθος, αρχές και όραμα, ενός ανθρώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι ο κυρίαρχος λόγος της συμπόρευσης μαζί του.

Η νέα μου προσπάθεια ξεπερνά τα όρια της Ναυπακτίας και αφορά το σύνολο του Νομού μας. Η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων, η καλύτερη συγκρότηση των κοινωνικών δομών, η βελτίωση της καθημερινότητας καθώς και η δημιουργία πλούτου αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής, θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μου.

Ελπίζω με τη δική σας ψήφο, να έχω τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα του τόπου μας και των ανθρώπων του!Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...