Με 2 ευρώ στο “Bios” για την ταινία “Υπάλληλοι”!

Με 2 ευρώ στο
Καλοκαίριασε, παρά το βοριαδάκι, και το «Bios» ξανανοίγει για τρίτη χρονιά την ταράτσα του στις πολύ ιδιαίτερες εκείνες κινηματογραφικές προβολές που συνδυάζουν σινεφιλικό σελιλόιντ με ατμόσφαιρα χαλαρού μπαρ -2 σε 1.

Για τους μη γνωρίζοντες, πάτε στο πολυσυλλεκτικό στέκι της Πειραιώς, ανεβαίνετε στην ταράτσα, παίρνετε τα ειδικά ακουστικά (έναντι 2€) κι αράζετε στις σεζλόνγκ με ή χωρίς το ποτό σας και βλέπετε την ταινία που προβάλλεται στον τοίχο του διπλανού κτιρίου.

Συγχρόνως, σας παρέχεται η δυνατότητα είτε να ακούτε στ’ ακουστικά σας το ηχητικό δια ταύτα της ταινίας, είτε, για ακόμη πιο φευγάτες στιγμές, να ακούτε απλά μουσική από τον ντιτζέι, ο οποίος ούτως ή άλλως ψυχαγωγεί άλλους παρευρισκόμενους οι οποίοι δεν παρακολουθούν καν την ταινία, απλά κάνουν το μπαροκομμάτι τους.

Κατόπιν αυτών των συστάσεων, πάμε στην ταινία αυτής της βδομάδας. Πρόκειται για το «Υπάλληλοι» (Clerks, 1994), την πολύ πρωτότυπη κομεντί του πρωτοεμφανιζόμενου τότε, Κέβιν Σμιθ, που πραγματεύεται ένα σκάρτο 24ωρο στη ζωή δυο υπαλλήλων –του Ντάντε, που δουλεύει εκτάκτως στο ρεπό του στο ψιλικατζίδικο που απεχθάνεται, και του φίλου του, Ράνταλ, που από το διπλανό βιντεοκλάμπ σιχτιρίζει οσαύτως τη βαρετή ζωή του.

Το πάντρεμα αυτής της κακοριζιασμένης ρουτίνας με διάφορα γκομενικά και μη συμβάντα που επισυμβαίνουν στη ζωή του Ντάντε παρουσιάζονται με έξοχο τρόπο από το οξυδερκές σενάριο του Σμιθ. Σημειώστε πως την επόμενη βδομάδα η ταράτσα του «Bios» έχει εμβλητικό Τζον Ουότερς και «Pink Flamingos».

13 Ιουνίου 2013
Στο «Bios» (Πειραιώς 84, τηλς. 210-3425335) στις 21:15. Εισιτήριο 2 €.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...