Μητέρα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή εργάζεται ως καθαρίστρια για 7,5 ευρώ

Μητέρα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή εργάζεται ως καθαρίστρια για 7,5 ευρώ
Εκείνος βγάζει 150.000 ευρώ την εβδομάδα. Του αρέσει να πίνει ακριβή σαμπάνια και λέγεται πως κάποτε έριξε στον δίσκο της εκκλησίας χαρτονομίσματα αξίας εκατοντάδων ευρώ.
Πρόκειται για τον Μάριο Μπαλοτέλι και τη βιολογική του μητέρα, η οποία ζει σε ξενώνα στο Wythenshawe στο Μάντσεστερ, όπου μετακόμισε πρόσφατα για να βρίσκεται κοντά στον 21χρονο γιο της. Η μητέρα του εργάζεται ως καθαρίστρια σε μία εταιρεία και αμείβεται με περίπου 7,5 ευρώ την ώρα.

Η 46χρονη έδωσε τον Μάριο για υιοθεσία όταν εκείνος ήταν μόλος δύο χρονών κι εκείνη ζούσε με τον σύζυγό της σε συνθήκες φτώχειας στη Μπρέσια της Ιταλίας. «Όταν μετακόμισε στη Βρετανία από την Ιταλία με την κόρη της είπε πως ήθελε να είναι πιο κοντά στο γιο της χωρίς να ενδιαφέρεται για τον πλούτο και την πολυτελή ζωή του», σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην Daily Mail.

Φαίνεται πως αυτό είναι ακριβές καθώς η γυναίκα ζει με τα δικά της μέσα κι εργάζεται σκληρά για να τα βγάλει πέρα. Ο Μάριο, ο γιος της, δεν ζει μακριά της. Αλλά στην πραγματικότητα οι ζωές τους απέχουν πάρα πολύ. Η μητέρα του κρατά χαμηλό προφίλ και δεν θέλει ο γιος της να νιώσει πίεση επειδή μετακόμισε κι εκείνη στη Βρετανία. Θέλει απλά να ξαναχτίσει τη σχέση της μαζί του, όπως θα έκανε κάθε μητέρα.

Η γυναίκα και ο σύζυγός της, με καταγωγή από τη Γκάνα, έδωσαν τον Μάριο για υιοθεσία επειδή έπασχε από μία σοβαρή πάθηση στο έντερο, η οποία απειλούσε τη ζωή του και η φτώχεια των γονιών του επιδείνωνε τον κίνδυνο. Αργότερα η μητέρα του υποστήριξε πως η οικογένεια Μπαλοτέλι, που τον υιοθέτησε, τον έστρεψε κατά των βιολογικών γονιών του κι εκείνη κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να αποκαταστήσει τις σχέσεις της μαζί του.

«Ο Μάριο με έχει επισκεφθεί κάποιες φορές. Δεν βλεπόμαστε συνέχεια γιατί εκείνος έχει τη ζωή του κι εγώ τη δική μου», δήλωσε.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...