Μητέρα τεσσάρων παιδιών που εργάζεται στη Ναύπακτο από την Κατοχή Μεσολογγίου πέρασε στη Γεωπονική σχολή.

bb

Στη Γεωπονική του Μεσολογγίου πέρασε η Εύη Πρασσά από την Κατοχή / «Μανούλα µου η καρδιά µου χαµογελάει», είπε ο 9χρονος γιός της µετά την επιτυχία της 

Φοιτήτρια θα είναι με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά η Εύη Πρασσά από την Κατοχή, καθώς πέτυχε στην πανελλαδικές εξετάσεις και πλέον θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Αυτό δεν θα ήταν είδηση αν δεν μιλούσαμε για μια εργαζόμενη μητέρα 4 παιδιών, η οποία μάλιστα εργάζεται σε δυο δουλειές ταυτόχρονα προκειμένου να τα βγάλει πέρα, καθώς μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της. Η επιτυχία της κας Πρασσά, σε τόσο δύσκολες συνθήκες δείχνει ότι αν κάποιος θέλει κάτι πολύ και το βάλει στόχο δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχει. Η Εύη Πρασσά για δυο χρόνια ακολούθησε ένα σκληρό πρόγραμμα προκειμένου να τα προλάβει όλα. Η μέρα της ξεκινούσε στις 2,15 το πρωί που έπρεπε να σηκωθεί από το κρεβάτι να ετοιμαστεί και να πάει στην Ναύπακτο, όπου εργάζεται ως συνοδός απορριμματοφόρου.

Μόλις τελείωνε την δουλειά επέστρεφε στο σπίτι και ετοίμαζε τα παιδιά της για το σχολείο και στην συνέχεια πήγαινε η ίδια στο ΕΠΑΛ Κατοχής. Όταν σχολούσε πήγαινε να πάρει τον μικρό της γιο από το σχολείο, επέστρεφαν στο σπίτι, έκανε όλες τις δουλειές, και τότε πήγαινε για ύπνο. Ο ύπνος της ήταν περίπου 3 ώρες, αφού στην συνέχεια έφευγε για την δεύτερη δουλειά της σε κατάστημα πρόχειρου φαγητού. Εκεί μέχρι να ξεκινήσουν να έρχονται οι πελάτες προλάβαινε να διαβάσει μία – δυο παραγράφους. Η ημέρα της τελείωνε περίπου τα μεσάνυχτα, όταν επέστρεφε στο σπίτι και κοιμόταν καμιά ωρίτσα μέχρι να φύγει και πάλι. Φθάνοντας στη Ναύπακτο μέχρι ο οδηγός να προετοιμάσει το απορριμματοφόρο, η κα Πρασσά κατάφερνε να διαβάσει μερικές παραγράφους ακόμη.

Όταν ανακοίνωσε στα παιδιά της την απόφασή της να φοιτήσει στο Λύκειο για να δώσει πανελλαδικές εκείνα…

aixmi-news.gr

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...