Μικρές κατηγορίες, μεγάλες ευκαιρίες

Ένα Σαββατοκύριακο αλλιώτικο από τα άλλα είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας, καθώς λόγω των αγώνων για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 δεν έχουμε δράση από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Βέβαια εκεί που δε σταματά ποτέ η μπάλα είναι η Μ. Βρετανία που σχεδόν γεμίζει μόνη της το κουπόνι του διημέρου με αγώνες για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, τη Σκωτία και την Ιρλανδία. Κατά τα άλλα αναμετρήσεις έχουμε για τη Β’ Ισπανίας, τη Β’ Ιταλίας, τη Β’ Ολλανδίας κ.α. Στην Ελλάδα η δράση συνεχίζεται με τη Football League και τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 3ης Εθνικής μεταξύ Πιερικού και Ηρακλή.

 

Δυνατά με Τσέλτεναμ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Β’ Αγγλίας όπου έχουμε και το δυνατό μας σημείο για σήμερα. Πρόκειται για το «Διπλό» Draw No Bet της Τσέλτεναμ με αντίπαλο την Ντάγκεναμ σε απόδοση 2.00. Η προϊστορία λέει πως σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Ντάγκεναμ, η Τσέλτεναμ επικράτησε στις δύο εξ’ αυτών. Σήμερα πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να επανέρθει στις καλές εμφανίσεις και μπορεί να φύγει με διπλό από μία έδρα την οποία ξέρει καλά.

 

Over 2.5 το Γουίκομ – Τορκί

Συνεχίζουμε με τη Β’ Κατηγορία και το παιχνίδι ανάμεσα στη Γουίκομ και την Τορκί. Κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00. Από 4/5 Over 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας. Εκτός όμως από τα μεταξύ τους παιχνίδια που παραδοσιακά έχουν γκολ και μεμονωμένα οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν. Χαρακτηριστικό είναι πως η Γουίκομ προέρχεται από τέσσερα σερί G/ για όλες τις διοργανώσεις, τα τρία τελευταία εκ των οποίων συνοδεύτηκαν από Over 2,5, ενώ και η Τορκί μετρά 4/5 εκτός έδρας G/G.

 

Με κάλυψη η Χάρτπουλ

Συνεχίζουμε την Β’ Αγγλίας όπου κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet της Χάρτπουλ κόντρα στην Έξετερ σε απόδοση 2.35. Η Χάρτπουλ παραμένει αήττητη στα τελευταία τρία ματς με την Έξετερ ανεξαρτήτως έδρας. Την τελευταία εβδομάδα μάλιστα κάνει εκπληκτικά πράγματα και φαίνεται ότι πήρε μπροστά για τα καλά! Αφού επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 εκτός έδρας της εξαιρετικής φέτος Μάνσφιλντ, την Τρίτη πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Πρώτη Κατηγορία) για το Λιγκ Τρόφι, πανηγυρίζοντας την πρόκριση. Δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που δεν μπορούσε να σκοράρει στις αρχές της σεζόν, ενώ και αμυντικά έχει να επιδείξει βελτίωση, παρά το γεγονός ότι συνήθως δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ. Με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής ανέβηκε στους 9 βαθμούς, έναν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα θα τη στηρίξουμε με κάλυψη στην ισοπαλία σε μία καλή απόδοση. Από την Α’ Αγγλίας κρατάμε τον Άσσο Draw No Bet της Πορτ Βέιλ κόντρα στη Πιτέρμπορο σε απόδοση 2.80.

 

Στηρίζουμε Σαμπαντέλ

Στη Β’ Ισπανίας πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Σαμπαντέλ κόντρα στη Λας Πάλμας σε απόδοση 2.00 στην Paddypower. Να διευρύνει τη θετική συγκομιδή στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της (μετρά 3 νίκες και μόλις 1 ήττα σε σύνολο 4 αγώνων) για το πρωτάθλημα θα επιχειρήσει σήμερα η Σαμπαντέλ. Οι γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει μέσα στο «Νόβα Κρέου Άλτα» των Μαγιόρκα (4-0), Εϊμπάρ (1-0) και Χαέν (3-0) και έχουν ηττηθεί μόνο από τη Λα Κορούνια (0-3). Την περασμένη αγωνιστική η Σαμπαντέλ «απέδρασε» με το βαθμό από το «Μοντιλίβι», με το ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα της Χιρόνα να έχει σίγουρα θετικό πρόσημο. Από την άλλη πλευρά η Λας Πάλμας είχε ξεκινήσει με ένα σερί μίας ήττας και 3 ισοπαλιών (όλες με σκορ 1-1) στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ενώ το μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα στα 4 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα αποτέλεσε η εκτός έδρας ήττα από τη Λούγκο (3-0 για την 7η αγωνιστική).

 

Βρέχει… γκολ στο Άρμπροουθ – Ερντριόνιανς

Περνάμε στη Σκωτία όπου αρχίζουμε με το Over 3.5 γκολ στην αναμέτρηση Άρμπροουθ – Ερντρόνιανς σε απόδοση 2.15. Πρόκειται για δύο ομάδες που σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους σκοράρουν και δέχονται γκολ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 8/8 over 2.5 στο πρωτάθλημα, ενώ οι Ερντριόνιανς μετρούν 4/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια τους.

 

Εκπλήξεις στην Championship Σκωτίας

Από την Α’ Σκωτίας περνάμε στην Championship όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο εκπλήξεις. Πρόκειται για τον «Άσσο» Draw No Bet της Μόρτον με αντίπαλο τη Χάμιλτον σε απόδοση 2.80 και τον «Άσσο» Draw No Bet της Νταμπάρτον κόντρα στην Νταντί που πληρώνει απόδοση 4.00. Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η Μόρτον, αποκτώντας τον έμπειρο Ισπανό επιθετικό Νάτσο Νόβο που είναι διαθέσιμος για τη σημερινή αναμέτρηση. Μη ξεχνάμε επίσης πως η Μόρτον απέκλεισε στο Λιγκ Καπ την πανίσχυρη Σέλτικ, ωστόσο ψάχνει ακόμα τον καλό της εαυτό στο πρωτάθλημα, θέλοντας σήμερα να αρχίσει την αντεπίθεσή της.

 

Πρεμιέρα με ευκαιρίες

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου κρατάμε 4 επιλογές από τα πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Τουρκίας. Σήμερα εξάλλου κάνει πρεμιέρα και η Α1 με 3 αναμετρήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζει ο εκτός έδρας αγώνας του Άρης στη Δράμα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Έναρξη και για την φετινή τούρκικη λίγκα με την Τόφας να υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ από την Άγκυρα. Είναι ικανή η Τουρκ Τέλεκομ να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις του τούρκικου πρωταθλήματος φέτος με υψηλότερο στόχο την τετράδα κάτι που βέβαια φαντάζει αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολο. Η Τόφας είναι αποδυναμωμένη οπότε από την πρεμιέρα κιόλας θα εμπιστευθούμε την Τουρκ Τέλεκομ με το χάντικαπ +2,5. Στη Γαλλία έχουμε ξεχωρίσει τον αγώνα Ορτέζ – Βιλερμπάν. Για το αποψινό παιχνίδι βλέπουμε ένα ζευγάρι αντιπάλων με αντίθετους στόχους. Η Βιλερμπάν έχει στόχο την τετράδα ενώ η Ορτέζ την παραμονή. Ξεκάθαρο φαβορί λοιπόν η Βιλερμπάν αλλά καμία αξία στο 1.55-1.60 που κυκλοφορεί η νίκη της. Θα πάμε με το Over 155.5 στο παιχνίδι αφού στην πρεμιέρα η Ορτέζ δέχτηκε 106 πόντους και η Βιλερμπάν 86. Στη Γερμανία το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και σήμερα η Ουλμ υποδέχεται τη Βόννη. Παιχνίδι από αυτά που πρέπει να παρακολουθήσουμε μια και οι δυο ομάδες είναι η χαρά του επιθετικού μπάσκετ και προσφέρουν πλούσιο θέαμα στο κοινό. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μεταξύ τους είχαμε σκορ 94-99, 103-107 μετά από παράταση (92-92 κανονική διάρκεια), 87-74, 101-84. Μονόδρομος η επιλογή του Over 165.5 λοιπόν αναμένοντας και τους δύο αποψινούς αντιπάλους να σκοράρουν 80+ πόντους. Κλείνουμε με την Ισπανία και την αναμέτρηση Κανάριας – Ομπραντόριο. Δύσκολη η πρεμιέρα για την Ομπραντόιρο στην πολύ δυνατή έδρα της Κανάριας. Φαβορί λογικό οι γηπεδούχοι που φαίνονται καλύτεροι από πέρσι. Εδώ θα πάμε με την επιλογή του Over 154.5 επειδή η Κανάριας αναμένεται να δείξει το ίδιο επιθετικό πρόσωπο στο «σπίτι» της και η Ομπραντόιρο έχει το σύνολο που μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...