Μπάμπης Στόκας: “Πάντα θα υπάρχει ένας Παντελίδης”

Μπάμπης Στόκας:
Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό μου» τον Μπάμπη Στόκα.
Ο τραγουδοποιός σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μίλησε για τον λόγο που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ, ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει και στις ερωτήσεις του παρουσιαστή για τους: Πλούταρχο, Ρέμο, Μαζωνάκη, Καρρά, Παντελίδη και Αγάθωνα!

Συγκεκριμένα μίλησε για τον Πλούταρχο λέγοντας πως δεν θα πήγαινε ποτέ να τον ακούσει, τον Ρέμο μία φορά έτυχε να τον δει, δεν ήταν άσχημα απλά δεν του αρέσει το όλο σκηνικό. Ο Μαζωνάκης είναι φίλος του και είναι διασκεδαστής. Για τον Καρρά είπε πως δεν έχει νιώσει ποτέ την ανάγκη να φύγει από το σπίτι του να πάει να τον ακούσει ενώ προτιμάει αν θέλει να ακούσει λαϊκό τραγούδι να πάει να ακούσει Μάλαμα ή Ορφέα Περίδη.

Σχετικά με το φαινόμενο Παντελή Παντελίδη; Ο Μπάμπης Στόκας σχολίασε λέγοντας: «Άμα ψάξεις πίσω τα χρόνια, πάντα υπάρχει ένας Παντελίδης. Υπάρχουν άνθρωποι που ακούν το «Μη γυρίσεις» των Κατσιμιχαίων και δεν τους λέει τίποτα και την καψούρα τους θέλουν να την βγάλουν αλλιώς. Ο καθένας έχει το κοινό του, υπάρχει κοινό για τον Παντελίδη κι αυτό δεν είναι τυχαίο, κάτι θα έχει αυτό το παιδί, εμένα απλά δεν με ενδιαφέρει αυτό».

Τέλος, απάντησε στην ερώτηση για την Eurovision και τον Αγάθωνα σχολιάζοντας: «Εμένα μου αρέσει ο Αγάθωνας, είναι φίλος μου, έχουμε συνεργαστεί μαζί επί Πυξ Λαξ. Είναι καθαρός, αυθεντικός άνθρωπος, το τραγούδι του ήταν το καλύτερο από τα άλλα».

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...