Μπέλα Χαντίντ: Το διάσημο μοντέλο σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης (Φώτο)

Μπέλα Χαντίντ: Το διάσημο μοντέλο σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης (Φώτο)
Μπέλα Χαντίντ: Το διάσημο μοντέλο σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

Το διάσημο μοντέλο, Μπέλα Χαντίντ, διαδήλωσε μαζί με πλήθος κόσμου χθες στους δρόμους του Bay Ridge σε μια πορεία υπέρ της Παλαιστίνης. Το μοντέλο κρατούσε και πλακάτ.

Ο πατέρας της, Mohamed Hadid, είναι από την Παλαιστίνη. Το μοντέλο φορούσε ένα παραδοσιακό φόρεμα, ένα Keffiyeh, μια μάσκα προσώπου για τον κορονοϊό και κρατούσε και μια μεγάλη παλαιστινιακή σημαία καθώς βάδιζε μαζί με χιλιάδες άλλους διαδηλωτές.

Η Μπέλα μαζί με την αδερφή της Τζίτζι είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα του κόσμου.

Νωρίτερα δημοσίευσε μια φωτογραφία της ημέρας του γάμου των παππούδων της, μαζί με μια εικόνα του πατέρα της ως αγόρι δίπλα στα επτά αδέλφια και τη μαμά του, στον λογαριασμό της στο Instagram της, σημειώνοντας πώς «βγήκαν από τα σπίτια τους στην Παλαιστίνη το 1948, που έγιναν πρόσφυγες στη Συρία, στη συνέχεια στον Λίβανο και μετά στην Τυνησία. Αγαπώ την οικογένειά μου, λατρεύω την κληρονομιά μου, αγαπώ την Παλαιστίνη ❤️ Θα σταθώ δυνατά για να κρατήσουν την ελπίδα τους για μια καλύτερη γη στην καρδιά μου. Ένας καλύτερος κόσμος για τους ανθρώπους μας και τους ανθρώπους γύρω τους. Δεν μπορούν ποτέ να σβήσουν την ιστορία μας. Η ιστορία είναι ιστορία!” έγραψε.

Ftytf6f5

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...