Μπήκε στο μετρό μαζί με το… κοράκι της: Δείτε τη φωτογραφία που σαρώνει στο διαδίκτυο

Καθόταν στο πόδι της, χωρίς κλουβί

Μια γυναίκα με γκοθ στιλ κατάφερε να γίνει viral και να κάνει το Διαδίκτυο να αναρωτιέται «τι ακριβώς παίζει», όχι με το ιδιαίτερο λουκ της, αλλά με το κατοικίδιο που είχε μαζί της στο μετρό.

1

Όχι δεν ήταν σκύλος, γάτα ή κάποιο ψάρι σε γυάλα, αλλά ένα κοράκι.

Το αρπακτικό πτηνό καθόταν στο πόδι της, χωρίς… να βρίσκεται σε κλουβί.

Το περίεργο αυτό στιγμιότυπο απαθανατίστηκε στο μετρό της Μόσχα.

Η νεαρή γυναίκα ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μαύρα ρούχα, κρατά ανάμεσα στα πόδια της μία τσάντα με ψώνια, όπως πολλοί άλλωστε στο μετρό, με το κοράκι να κάθεται ήσυχα στον αριστερό της μηρό.

Η φωτογραφία της έγινε viral, με τους χρήστες του Twitter να δείχνουν εντυπωσιασμένοι με την εικόνα. Αλλοι δήλωσαν έκπληκτοι, άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί ταξιδεύει με το κοράκι και άλλοι έφεραν στο νου τους το ποίημα «Το Κοράκι» του Εντγκαρ Αλλαν Πόε.

1

Η γελοιογράφος Νίνα Ματσουμότο, που είδε τη φωτογραφία, εμπνεύστηκε και σε σκίτσο της απεικόνισε την ταξιδιώτισσα με το κοράκι με μια άλλη κυρία που είχε γίνει viral επειδή την είχε πάρει ο ύπνος και της είχε πέσει η πίτσα στο μετρό του Λονδίνου.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/281852-Mpeke-sto-metro-mazi-me-to-koraki-tes-Deite-te-photographia-poy-saronei-sto-diadiktyo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...