Μπαλάσκας για αστυνομικό-ληστή: Έμαθα ότι είναι όμορφος… Θα περάσει ωραία στη φυλακή

Μπαλάσκας για αστυνομικό-ληστή: Έμαθα ότι είναι όμορφος… Θα περάσει ωραία στη φυλακή
Μπαλάσκας για αστυνομικό-ληστή: Έμαθα ότι είναι όμορφος... Θα περάσει ωραία στη φυλακή


14/02/2020 – 09:50

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα ο αστυνομικός που διέπραττε ένοπλες ληστείες και συνελήφθη χθες στην Αγία Παρασκευή είναι ειδικός φρουρός και… όμορφος.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. σχολιάζοντας τη δράση τού συλληφθέντα αστυνομικού προέβη σε μια πρωτοφανή δήλωση: «Ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος. Όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός και πας φυλακή, περνάς ωραία. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία…».

Ο Σ. Μπαλάσκας καταδίκασε τις πράξεις του συναδέλφου του, τις οποίες χαρακτήρισε «απαράδεκτες», υπογραμμίζοντας: «Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τη σύλληψή του, ο αστυνομικός είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννέα ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και τρία δίκυκλα καθώς και 690 ευρώ από τις τελευταίες δύο ληστείες.

Ο συλληφθείς, που κατετάγη το έτος 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής, οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...