Μπορεί φέτος να μην μπορούμε να κάνουμε ΠαρέλαΣΗ αλλά μπορούμε να κάνουμε ΠαρέλαΣΥ!

Μπορεί φέτος να μην μπορούμε να κάνουμε ΠαρέλαΣΗ αλλά μπορούμε να κάνουμε ΠαρέλαΣΥ! Γιατί όλα είναι στο χέρι μας. Και μπορεί να μην μας επιτρέπεται να βγούμε στους δρόμους και να παρελάσουμε όπως παλιά, όμως οι διαδικτυακοί δρόμοι είναι ελεύθεροι, όπως επίσης ελεύθερη είναι και η φαντασία!

Αυτό σκέφτηκε η ομάδα «του χρόνου Μπούλες» που σε συνεργασία με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», διοργανώνει μία δράση για την οποία δεν χρειάζεται καμία άδεια και η μόνη μάσκα που «απαιτείται» είναι η καρναβαλική.

Ποιός από εμάς είδε ποτέ την μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής από το σπίτι;

Ποιός έμεινε στο καναπέ και δε φόρεσε στολή να βγει στο δρόμο;

Ποιός δεν χόρεψε στην Κορίνθου και δεν τερμάτισε λαχανιασμένος στην Κιλκίς;

Ποιός φαντάστηκε ποτέ ότι θα υπάρχει χρονιά που δεν θα μπορεί να κατέβει στο δρόμο και να τραγουδήσει Καρναβάλι η ζωή μας;

Κανείς!

Μέχρι πέρυσι… Μοναδική ευκαιρία φέτος! Να δούμε το θετικό του αποκλεισμού… Να δούμε το lock down ανάποδα… Να μείνουμε στο σπίτι ασφαλείς! Και να παρακολουθήσουμε από εκεί την «παρέλαΣΥ της ζωής μας!». Το εγχείρημα τεράστιο και δύσκολο αλλά η αγάπη μας για το Καρναβάλι θα το καταφέρει και αυτό!

Πάμε λοιπόν!  Στείλε τώρα και ΣΥ τα καλύτερα «οτινάναι» βίντεο που τράβηξες ποτέ με το κινητό σου ή με κάμερα από περασμένη παρέλαση Πατρινού Καρναβαλιού! Έλα και ΣΥ για να φτιάξουμε την πιο τρελή εικονική παρέλαΣΥ που έγινε ποτέ! Η παρέλαΣΥ θα παίξει ζωντανά την Κυριακή του Καρναβαλιού στα social και όπου αλλού. Το βίντεο και από την δική σου παρέλαΣΥ  στο μεγαλύτερο social-video που έγινε ποτέ για το Πατρινό Καρναβάλι!

«Βγες»… και ΣΥ στην μεγάλη… «παρέλαΣΥ!» … Μην κολλάς!  Στείλε και ΣΥ! Δεν έχει ΝΟ!

Οδηγίες-προϋποθέσεις:

 Έως και την Κυριακή 28.02.21

• στέλνουμε τα δικά μας βίντεο, δεν… κλέβουμε και δεν… αντιγράφουμε

• ιδανική μέγιστη διάρκεια 1 – 2 λεπτά (και τα μεγαλύτερα βίντεο είναι καλοδεχούμενα, απλά είναι πολύ πιο χρονοβόρα η διαδικασία επεξεργασίας τους)

• εάν τα βίντεο σας είναι από κινητό προτιμήστε αυτά με οριζόντια λήψη

• στέλνουμε όσα βίντεο θέλουμε κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τα χωρέσουμε όλα

• γράφουμε το όνομα μας και στέλνουμε τα βίντεο μας στο mail: [email protected]

• για απορίες στέλνουμε inbox στις σελίδες της ομάδας «του χρόνου Μπούλες» σε Facebook και Instagram ή τηλεφωνούμε στο 6985753369.

•τα βίντεο που θα στείλουμε θα πρέπει να συνοδεύονται από το ακόλουθο κείμενο:

Με το παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλώνω τη ρητή και ανέκκλητη συγκατάθεσή μου για την ελεύθερη χρήση του αρχείου video που σας επισυνάπτω, το οποίο δηλώνω ότι είναι αποκλειστικά δικό μου πνευματικό δημιούργημα.

Μαζί με την ομάδα «του χρόνου Μπούλες» στην «μεγάλη παρέλαΣΥ» η  Peloponnisos Newspaper – Εφημερίδα Πελοπόννησος.

Η δράση συνοδεύεται και με το ανάλογο βίντεο που μπορεί κανείς να δει στα social media με τους στίχους του τραγουδιού και το video editing να έχει επιμεληθεί ο Σπύρος Ματθαιόπουλος και την ηχογράφηση να έχει γίνει στο Noisebox Studio. Τραγουδούν οι: Τζίμης Πολίτης, Ασημάκης Στρατογιάννης, Μαρία Αγουρίδη, Θανάσης Λαμπρόπουλος, Κατερίνα Τσουκαλά, Γιώργος Λογαράς, Νάντια Κωνσταντινίδη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...