Μπουλές:Παρατάξεις που προκύπτουν από “απορρίμματα” δεν έχουν τύχη-Κοτρωνιάς:Mου προτείνατε συνεργασία

-Λεκτικό ατόπημα Μπουλέ με βαρύ χαρακτηρισμό για συναδέλφους του

-Ανεβαίνει το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Εξέπληξε χθες βράδυ,κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,ο επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν.Γιάννης Μπουλές,όταν κατά τη συζήτηση για τα τεκτενόμενα στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής και τις επιπτώσεις που αυτές μπορεί να έχουν στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου,χαρακτήρισε συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους,ως “Απορρίμματα” άλλων παρατάξεων που συγκρότησαν με την παρουσία τους την Ενωτική πρωτοβουλία.Μάλιστα,προέβλεψε,ότι τα “απορρίμματα” αυτά,αν συγκροτήσουν νέα παράταξη ,αυτή δεν θα έχει μέλλον,αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς.Η κοινωνία κάνει λάθη και τα λάθη αυτά τα επωμίζεται με τις επιλογές της κατέληξε ο κ. Μπουλές

Σαφέστατα τα βέλη του κ. Μπουλέ σημάδευαν τόσο τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά,ο οποίος προερχόταν από την παράταξη Παπαθανάση,είχε συμπλεύσει με την Ενωτική πρωτοβουλία ενώ τώρα δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος ξανά μ’αυτήν,όσο και τον κ. Σαλαμούρα,τον πρόεδρο του συνδέσμου διαχείρισης στερεών αποβλήτων,που ανήκε στην παράταξη Μπουλέ και μεταπήδησε στην παράταξη Λουκόπουλου και που ο ίδιος θέτει με ανακοίνωσή του τον εαυτό του εκτός των υποψηφιοτήτων με την Ενωτική πρωτοβουλία στις επερχόμενες εκλογές.

Φυσικά,το γάντι δεν έμεινε για πολύ στο πάτωμα αφού ο κ.Κοτρωνιάς το σήκωσε,αποκαλύπτοντας ότι τόσο ο ίδιος (Ο κ.Μπουλές) όσο και συνεργάτες του,τον είχαν πλησιάσει προκειμένου να συνεργαστεί με την Α.Δ.Κ.Ν.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...