Μπουτάρης: Έδωσα εντολή να φωταγωγηθεί η πόλη αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή

Μπουτάρης: Έδωσα εντολή να φωταγωγηθεί η πόλη αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή

Την ερχόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να κατακτήσει και τυπικά το φετινό πρωτάθλημα με τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη να προετοιμάζεται ήδη για τους πανηγυρισμούς που θα ακολουθήσουν. «Έδωσα εντολή με το που ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης την Κυριακή και αν έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ, να φωταγωγηθεί η πόλη. Να μην χρειαστούν άλλα 34 χρόνια όμως»», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

 Αναφορικά με το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο κ. Μπουτάρης είπε πως «ο δήμος δεν καθυστερεί καθόλου» και συμπλήρωσε πως «μετέχει στην Επιτροπή που εξετάζει τις παραμέτρους. Το ειδικό χωρικό σχέδιο που έχει γίνει για την ΔΕΘ θα ακολουθηθεί και για τον ΠΑΟΚ. Το γήπεδο είναι πιο μπερδεμένο όμως», τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: 

«Οι προτάσεις θα δημιουργήσουν ένα ειδικό χωρικό σχέδιο που θα διευκολύνει την κατάσταση. Δε θα γίνει απλώς ένα γηπεδάκι. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί. Δουλεύουμε συστηματικά για αυτό. Χρειάζεται λίγο υπομονή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι: «Η άδεια για το γήπεδο θα πρέπει να βγει με ειδικό προεδρικό διάταγμα. Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε τέτοιες άδειες. Έτσι νομίζω, δεν είμαι και σίγουρος. Όπως έγιναν τα ολυμπιακά έργα, έτσι θα γίνει και σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω».

Επίσης ανέφερε πως μιλά με τον Ιβάν Σαββίδη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ καθώς «κοιτάζω να διευκολύνω την κατάσταση και τίποτα παραπάνω».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/360322-Mpoytaris-Edosa-entoli-na-fotagogithei-i-poli-an-kerdisei-o-PAOK-tin-Kyriaki ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...