Μπουτάρης: Θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Μπουτάρης

«Αν δεν τελειώσουν οι εκλογές σε Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, δεν θα δούμε εμείς εκλογές»

Την επιθυμία του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για να παραμείνει στη θέση του δημάρχου μετά το 2019, εκφράζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ας το συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι έχουν φιλοδοξίες», υποστηρίζει ενώ κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρο Καλαφάτη, περί πολιτικής αλλαγής το 2019, απαντά: «Ας κάνουν υπομονή, θα έρθουν οι εκλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Να φύγω εγώ και να έρθει ο Καλαφάτης; Δύσκολα. Ας ξεκαθαρίσει εάν θέλει να είναι βουλευτής ή δημοτικός σύμβουλος, γιατί δεν κολλάνε και τα δύο. Δεν μπορείς να πατάς σε δύο βάρκες».

Σε ό,τι αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Μπουτάρης θεωρεί πως «αν δεν τελειώσουν οι εκλογές σε Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, δεν θα δούμε εμείς εκλογές». Εκτιμά ακόμη πως «ο Τσίπρας θα κάνει την κωλοτούμπα για την αξιολόγηση», αλλά και πως «η οικονομία της χώρας είναι τσακισμένη» και τα πράγματα στάσιμα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...