Μπραντ Πιτ: Aπογοητευμένος που δεν θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα με τα παιδιά του – Του λείπουν, αναφέρει άτομο κοντά στον ηθοποιό

Η Αντζελίνα Τζολί έχει στρέψει τα παιδιά εναντίον του, προσθέτει η ίδια πηγή

Ο Μπραντ Πιτ νιώθει ότι τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι ίδια, χωρίς τα παιδιά του, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του.

Όπως λέει στην PageSix, ο Χολιγουντιανός σταρ είναι απογοητευμένος που δεν θα περάσει τις γιορτές οικογενειακά, καθώς η σχέση του με τα παιδιά του βρίσκεται σε ρήξη τα τελευταία χρόνια.

«Στον Μπραντ λείπουν τα παιδιά του και εύχεται να είχε μια πιο στενή σχέση μαζί τους, ιδιαίτερα λόγω των εορτών και των γενεθλίων του που πλησιάζουν αυτόν τον μήνα», είπε χαρακτηριστικά άτομο κοντά στον ηθοποιό.

Συνέχισε, λέγοντας πως ο Μπραντ Πιτ θα ήθελε να έχει δίπλα του τα παιδιά του σε αυτές τις στιγμές, όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, αφού «η Αντζελίνα Τζολί τα έχει στρέψει εναντίον του».

Τέλος, αναφέρει πως κοντά στον ηθοποιό βρίσκεται πάντα η σύντροφός του, Ινές ντε Ραμόν, η οποία όπως λέει «είναι πολύ υποστηρικτική» σε ό,τι αφορά την οικογένειά του. 

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...