Μόνο ο Μίλτος Τεντόγλου μπορούσε να κάνει αυτό που είδαμε!

Ο Έλληνας αθλητής βρήκε το μεγάλο άλμα (8.41μ.) στην τελευταία του προσπάθεια στον τελικό του μήκους και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τρόπο ΜΥΘΙΚΟ!

Ο Τεντόγλου ήταν 3ος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με 8.11μ. από την πρώτη του προσπάθεια και 8.15μ. στην 5η, ψάχνοντας, ωστόσο, να βρει κάτι καλύτερο. Μην ξεχνάμε πως ο Τεντόγλου έχει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο με 8.60μ.

Ωστόσο, όλα έδειχναν να πηγαίνουν στραβά για τον Έλληνα πρωταθλητή, με τον Ισπανό Κάθερες, μάλιστα, να τον θέτει εκτός βάθρου, κάνοντας 8.18μ. στο τελευταίο του άλμα!

Στο δικό του τελευταίο άλμα, ωστόσο, ο 23χρονος από τα Γρεβενά «πέταξε» στα 8.41μ. και από 4ος βρέθηκε 1ος, κατακτώντας το χρυσό λόγω καλύτερης δεύτερης προσπάθειας από τον Κουβανό Ετσεβαρία, ο οποίος δεν μπορούσε να το πιστέψει, όπως και ο συμπατριώτης του και «χάλκινος», τελικά, Μάσο!

Ο Ετσεβαρία έκανε 8.41μ. στην 3η του προσπάθεια, αντιμετώπισε, όμως, ένα πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να κάνει 6.71μ. στην 4η και να αφήσει εντελώς την 5η, περιμένοντας την εξέλιξη του αγώνα. Το άλμα του Τεντόγλου, λοιπόν, τον υποχρέωσε να δοκιμάσει στην 6η προσπάθεια, αλλά δεν κατάφερε να τρέξει καν, καθώς κούτσαινε, σταμάτησε και ο Έλληνας αθλητής ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου!

sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...