Μωραϊτης Θ.: «Αυτοδύναμη Ελλάδα, απέναντι στην καταστροφική ανευθυνότητα»

Ομιλία του υφυπουργού Ανάπτυξης και υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραϊτη στον Αστακό.Σε πολίτες του Αστακού, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Απριλίου ο υφυπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατεία που κορυφώνεται την Παρασκευή 4 Μαΐου, με την ομιλία στον κινηματογράφο «Ανεσις» στις 8:30 μ.μ.Απευθυνόμενος στους  πολίτες του Αστακού, ο Θάνος Μωραΐτης αφού αναφέρθηκε στα δύσκολα δυόμιση χρόνια που προηγήθηκαν, τόνισε πως οι θυσίες του Ελληνικού λαού, πρέπει να προστατευτούν και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το ΠΑΣΟΚ, διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

«Αυτά τα δυόμιση χρόνια, δεν  το βάλαμε στα πόδια, δεν επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο της καταγγελίας, αλλά τον δρόμο της ευθύνης, πήραμε το κόστος, την στιγμή που κάποιοι έφτασαν στο σημείο να χαίρονται για την κρίση, να θέλουν την Ελλάδα καθηλωμένη», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, επικρίνοντας έτσι την στάση «ακραίων κομμάτων» , που χωρίς καμιά πρόταση και σχέδιο για την επόμενη μέρα, «ποντάρουν» στον θυμό του ψηφοφόρου.

«Μπορούν αυτές οι δυνάμεις να εγγυηθούν μισθούς και συντάξεις  την επομένη  των εκλογών; Έχουν πρόταση για διέξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη;» είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, συμπληρώνοντας πως μπροστά σε αυτήν  την καταστροφική ανευθυνότητα, το ΠΑΣΟΚ, προτάσσει την Αυτοδύναμη Ελλάδα, με την συνεργασία των δυνάμεων εκείνων που πιστεύουν στην  Ευρώπη.

«Χρειάζεται ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης, με συγκεκριμένη στοχοθέτηση και σε αυτό το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο» συμπλήρωσε ο Θάνος Μωραΐτης, που δεν παρέλειψε και πάλι να κάνει αυτοκριτική σχετικά με τα λάθη που έγιναν , αλλά και να επισημάνει  τα όσα θετικά και τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έγιναν.

Ακολούθησε σύντομη αναφορά στο έργο που επιτελέστηκε στα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, ενώ ειδικά για το Ξηρόμερο ο κ. Μωραΐτης αναφέρθηκε στις εντάξεις στο ΕΣΠΑ, δυο έργων ζωής: Του οδικού άξονα Πλατυγιάλι – Ιόνια οδός και  του φράγματος των Αχυρών.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του στον Αστακό, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κάλεσε τους πολίτες να αναλογιστούν την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης και να πείσουν όσους σήμερα αισθάνονται πικραμένοι, προδομένοι και έχουν αποστασιοποιηθεί από  το ΠΑΣΟΚ : «Πρέπει να πείσουμε αυτούς τους φίλους μας, τους συντρόφους μας, που μας ενώνουν τόσα πολλά, πως η μάχη αυτή είναι η κρισιμότερη και είναι για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα. Να τους πείσουμε πως το ΠΑΣΟΚ, πρέπει στις εκλογές να είναι πρώτο κόμμα και να είναι αυτό που θα διαμορφώσει τις εξελίξεις, γιατί είναι αυτή η παράταξη που έχει σχέδιο και πρόγραμμα, ώστε η Ελλάδα να βγει από την κρίση και να έρθει η ανάπτυξη. Απέναντι σε αυτήν την ανευθυνότητα που μας περιτριγυρίζει, εμείς λέμε την αλήθεια, κοιτώντας τους πολίτες στα μάτια.»

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...