Μ. Γλέζος: Ύβρις στον ελληνικό πολιτισμό η παρουσία της Χρυσής Αυγής

bb
Μ. Γλέζος: Ύβρις στον ελληνικό πολιτισμό η παρουσία της Χρυσής Αυγής
Η παρουσία της Χρυσής Αυγής αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Γλέζος και καλεί όσους την ψήφισαν και την έφεραν στη Βουλή να το ξανασκεφτούν «και μια και δυο φορές».

«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας», αναφέρει στη δήλωσή του το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, καθώς, όπως σημειώνει, δεν πρόκειται απλώς για μια οργάνωση φασιστική ή ναζιστική, αλλά ένα κόμμα «στην ουσία του αντεθνικό, με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, που δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία, εκμεταλλευόμενο τα ένστικτα μιας κοινωνίας που καταρρέει».

«Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, φτωχοποιείται και οργίζεται, ενώ αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία με σκληρότητα και αναλγησία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για να φέρνουμε στην επιφάνεια περιθωριακές οργανώσεις, που το μόνο που έχουν προσφέρει είναι η βία, το έγκλημα και η υποκουλτούρα», επισημαίνει ο κ. Γλέζος.

Μπορεί να ισχυρίζονται ότι τα χέρια τους είναι καθαρά, αλλά δολοφονούν τις Ιδέες του Πολιτισμού, της πραγματικής Δημοκρατίας και των Πανανθρώπινων Αξιών, που αποτελούν το ίδιο το σώμα της Ελλάδας, υπογραμμίζει και απευθυνόμενος σε όσους ψήφισαν το κόμμα της ΧΑ στις πρόσφατες εκλογές, καταλήγει:

«Όσοι ψήφισαν αυτό το μόρφωμα και το έφεραν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ας το ξανασκεφτούν και μια και δυο φορές. Η παρουσία του αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ανάχωμα στην πρόοδο. Είναι πισωγύρισμα σε βάρβαρες και μαύρες μέρες, που μάτωσαν τον Ελληνικό Λαό».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...