Νάντια Μπουλέ – Σαββατοκύριακο στη Ναύπακτο

Στη γενέτειρά της, τη Ναύπακτο, πέρασε το Σαββατοκύριακο η Νάντια Μπουλέ και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, όλοι της μιλούσαν για τον Θανάση Πάτρα.

«Ήμουν στη Ναύπακτο αυτό το Σαββατοκύριακο, οφείλω να σου πω», είπε η 26χρονη παρουσιάστρια, ενώ ο συμπαρουσιαστής της την ρώτησε για την επίσκεψη του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην περιοχή: «Σπίλμπεργκ είχε;». «Δεν είχε, είχε φύγει ο “άτιμος” ο Σπίλμπεργκ», απάντησε χαριτολογώντας η Νάντια Μπουλέ και πρόσθεσε: «Τον έψαχναν όλοι στο λιμάνι, αλλά εσύ έχεις πάρα πολλά φιλιά από όλους. Συνάντησα εκεί θείες, θείους και μου έλεγαν για σένα που είχες πάει στην περιοχή. Άφησες εποχή!».

Ο 37χρονος παρουσιαστής παραδέχθηκε πως έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι του: «Α, πάνω στην ορεινή Ναυπακτία. Ήταν τέλεια! Περάσαμε πολύ ωραία. Τα φιλιά μου κι εμένα».

Μάλιστα, η 26χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε αργότερα και τα τοπικά προϊόντα που έχει φέρει στον συμπαρουσιαστή της. Όταν εκείνος, σε ζωντανή σύνδεση που είχε η εκπομπή Elatte με ένα κατάστημα βοτάνων, εξέφρασε την επιθυμία η δημοσιογράφος να του φέρει στο πλατό τσάι, η Νάντια Μπουλέ του επεσήμανε: «Σου έχω φέρει εγώ τσάι. Έχω έρθει με πραμάτια!».

πηγή: yupi.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...