Νέα απάντηση Σύψα στον δήμο Ναυπακτίας

Ο συμπαθής κατά τα άλλα Δήμαρχος Ναυπακτίας και οι συνεργάτες του, με την ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέδειξαν ως μειονέκτημά τους το ότι δεν γνωρίζουν να διαβάζουν. Στην ανάρτησή μου έκανα παράθεση γεγονότων για να κατανοήσουν οι συνδημότες μας, αλλά και οι πρώην συνάδελφοί μου δημοτικοί σύμβουλοι, τι σημαίνει ο όρος «μεθόδευση» με κύριο στόχο την «υφαρπαγή» της ψήφου τους στις επερχόμενες εκλογές.
Για όλα όσα αναφέρονται στην απάντηση που εκδόθηκε και για το τι ήταν τυπικά και τι ουσιαστικά απαραίτητο,  το δημοτικό συμβούλιο δεν έλαβε ποτέ γνώση, κατά τη συνήθη τακτική του κλειστού κύκλου ανθρώπων που κυβερνά το δήμο, με έντονη αυτή τη διάθεση, εδώ και μήνες. Θα ήταν μάταιο να περιμένουμε μία εξήγηση για το πώς προέκυψε το συγκεκριμένο έργο, μέσα από τα πολιτικά γραφεία των «συντρόφων» σας, κύριοι της δημοτικής αρχής. Γιατί ξαφνικά χρήματα από το ΠΔΕ λίγο πριν τις εκλογές σημαίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει στήριξη στον εκλεκτό της κ. Κατσιφάρα, και κατ’ επέκταση  σημαίνει και λίγα «καθρεφτάκια», θα επιμείνω στο όρο, στον «δικό τους» δήμο Ναυπακτίας.

Έτσι έχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία αγαπητοί «φίλοι» της δημοτικής αρχής, όμως η κοινωνία το έχει καταλάβει.
Και κάτι ακόμα. Τα «ρέστα» που παίζετε με τις ανακοινώσεις έργων 50 εκατομμυρίων ευρώ, κρατήστε τα.

Αν θέλετε μάλιστα και τη φιλική μου συμβουλή, για να φανείτε χρήσιμοι στην κοινωνία, ρίχτε κάποια από αυτά, λίγες χιλιάδες ευρώ θα έλεγα, σε καμιά λακκούβα στη «λωρίδα της Γάζας» που λέγεται Ναύπακτος!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...