Νέα απάτη στη Ναύπακτο-Προσποιήθηκε τον Φαρμακοποιό και τους “άρπαξε” 3000 ευρώ-Ιδιαίτερη προσοχή !!!

Νέα απάτη αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος  προσποιούμενος φαρμακοποιό και με το πρόσχημα της παραγγελίας και εξόφλησης προϊόντων από κατάστημα που διατηρεί ο παθών στη Ναύπακτο, του απέσπασε τους τραπεζικούς κωδικούς του ίδιου, καθώς και συγγενικού του προσώπου, με αποτέλεσμα να αποκτήσει πρόσβαση στο e-banking και να τους αφαιρέσει μέσω δύο τραπεζικών συναλλαγών το χρηματικό ποσό των 3.000 περίπου.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία,ενώ συνίσταται αυξημένη προσοχή σε όλους και αποφυγή αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων σε οποιονδήποτε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. χρειάζεται μεγάλη προσοχή έχουν αυξηθεί τα φαινόμενα ηλεκτρονικής απάτης.Επιτήδιοι στέλνουν mail προσποιούμενοι ότι είναι από τη τράπεζα ζητούν κωδικούς ebanking υποτιθέμενα για να βγάλουν από την αδράνεια την κάρτα ή το λογαριασμό τους.Ή ακόμα όταν κάποιος βάλει αγγελία πώλησης τον καλούν ως υποψήφιοι πελάτες να αγοράσουν το προϊόν ζητώντας τους τα στοιχεία της κάρτας τους λέγοντας ότι είναι απαιτούμενο για τη μεταφορά τους.Μέγα ψέμα, όσουν κάνουν το λάθος και δώσουν τα στοιχεία αποκτούν πρόσβαση στο τραπεζικό τους λογαριασμό δημιουργώντας internet banking.Ποτε μη δίνετε κωδικούς διαδικτυακά ή τηλεφωνικά σε κανέναν! Την έχουν πατήσει πολλά άτομα του περιβάλλοντος μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...