Ακόμη μια καταγγελία με τις χρεώσεις στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου καταγγέλλει ο κ. Γρηγόρης Δώσης στο Nafpaktianews.gr .

Έχει περάσει πάρα πολλές φορές από τα διόδια της Γέφυρας με φορτηγάκι μήκους 1,96 και έχει βγάλει κάρτα αλε ρετούρ με χρεώση Ι.Χ. και στην επιστροφή του ζητήθηκε να πληρώσει σε άλλη κατηγορία.

Ο κ. Δώσης διαμαρτυρήθηκε καλώντας την αστυνομία έχοντας όλα τα στοιχεία στη διάθεση του οποιουδήποτε αρμόδιου για τα περιστατικά που καταγγέλλει. Από την πλευρά της η εταιρεία, μετά από μεγάλη καθυστέρηση τον άφησε να περάσει -όπως ισχυρίζεται ο ίδιος- και να πληρώσει όσο έχει χρεωθεί στην πρώτη διέλευση μετά από 45 λεπτά αναμονή,ενώ η αστυνομία παρακολουθούσε το συμβάν,δίχως να εμπλακεί στο συμβάν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την τροχαία αυτοκινητοδρόμων μας είπαν οτι η αστυνομία δεν είναι αρμόδια για το κόστος των διελεύσεων παρά μόνο τα δικαστήρια.

Δείτε τι δήλωσε στο Nafpaktianews.gr

Δείτε την χθεσινοβραδινή καταγγελία



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως το όχημα λόγω φορτίου πέφτει στο 1.96 και έτσι είναι κατηγορια 2 και όταν γυρίζει άδειο περνάει τα 2 μετρα και αλλάζει κατηγορια?????ο κάτοχος του οχήματος το γνωρίζει γτ το γράφει και η άδεια κυκλοφορίας του.
    Είχα και εγώ ένα παρόμοιο θέμα κάποτε αλλά το γνώριζα και πλήρωνα ανάλογα….
    Η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει για το κόστος αλλά μπορεί να επέμβει για παρακώλυση συγκοινωνιων και καλό θα ήταν να το κάνει καμία φορά……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...