Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι

ΕΛΑΣ

Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές

Μυστήριο καλύπτει το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι, με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής να κάνουν λόγο για περίεργη υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες εισέβαλαν χθες στις 2:35 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα της οδού Ολύμπου και πυροβόλησαν στο κεφάλι μία 50χρονη και έναν 53χρονο στο υπνοδωμάτιο.

Η 50χρονη κατέληξε και ο σύζυγός της νοσηλεύεται με διαμπερές τραύμα στο κρανίο στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τους χώρους του διαμερίσματος δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης σε πόρτες και παράθυρα, ούτε βρέθηκαν ενδείξεις από πού μπορεί να εισήλθαν οι δράστες.

Επιπλέον, το θυροτηλέφωνο δεν λειτουργούσε, χωρίς όμως να είναι σε θέση να γνωρίζουν οι αστυνομικοί εάν ήταν χαλασμένο από πριν, όπως αναφέρει το Έθνος.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένεται να σαρώσουν τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, ώστε να διαπιστωθεί εάν ενεργοποιήθηκαν ύποπτοι αριθμοί.

Παράλληλα, θα προχωρήσουν σε άρση απορρήτου των επικοινωνιών στα τηλέφωνα του ζευγαριού και των παιδιών τους.

Η 19χρονη κόρη του ζευγαριού φέρεται να έχει καταθέσει στην Ασφάλεια ότι άκουσε τους δράστες να μιλούν αλβανικά και να λένε «φέρτε τα λεφτά, φέρτε τα λεφτά». Αναγνώρισε τη γλώσσα, καθώς η οικογένειά της κατάγεται από την Αλβανία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...