Νέες στολές στην ΕΛ.ΑΣ- Μετα την βροχή από μπογιές στο Κουκάκι

Νέες στολές θα προμηθευτεί η ΕΛ.ΑΣ καθώς οι άνδρες της Αστυνομίας που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις εκκένωσης των καταλήψεων, είχαν λουστεί με μπογιά από τους καταληψίες.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετά τις επιχειρήσεις, κυρίως στην επιχείρηση στο Κουκάκι, είναι χαρακτηριστικές.

Ανδρες των ΜΑΤ αποχωρούν από το σημείο της επιχείρησης λουσμένοι με μπογιές που τους πέταξαν οι καταληψίες

Η ΕΛ.ΑΣ θα προμηθευτεί νέες στολές αφού αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στην εκκένωση των καταλήψεων είναι πλέον άχρηστες…

Σημειώνεται ότι εκτός από μπογιές, οι καταληψίες αντιμετώπισαν τους αστυνομικούς και με βροχή απο τσιμεντόλιθους και πέτρες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβάλουν μηνύσεις σε βάρος των ατόμων που συνελήφθησαν στα υπό κατάληψη κτίρια. Υποστηρίζουν ότι η ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος που ασκήθηκε δεν ανταποκρίνεται στα όσα έζησαν έξω από το κτήριο της οδού Ματρόζου και της οδού Παναιτωλίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις νέες στολές

Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη κινούνται ήδη οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να χορηγηθούν άμεσα σε αστυνομικούς, που συμμετείχαν στις πρόσφατες επιχειρήσεις εκκένωσης κτιρίων στο Κουκάκι, νέες στολές καθώς και επιχειρησιακός εξοπλισμός που υπέστη φθορές.

thetock.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...