Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζει επιτυχώς τη λειτουργία του το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ναυπακτίας, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ναυπακτίας, μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣΤΗΛΕ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
1.Κινεζικά για Τουρισμό Α1-Α225 Χ
2.Υγεία & Εναλλακτικές Θεραπείες25ΧΧ
3.Διαχείριση Χρόνου 25Χ 
4.Αθλητισμός & Διατροφή25ΧΧ
5.Φωτογραφία25 Χ

Τα τμήματα μάθησης θα υλοποιούνται μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση) σύμφωνα με τον πίνακα. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου  Ναυπακτίας:

a: Θ. Νόβα 16 (2ος όροφος), Κέντρο Κοινότητας- Παράρτημα Ρομά, Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων

t: 26340 38639, Χαρά Αδαμοπούλου

e: [email protected]

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...