Νέο ανθρώπινο δράμα στην Πάτρα- Πατέρας και γιος, με κινητικό πρόβλημα, συνελήφθησαν στο λιμάνι

ροσπάθησαν να μεταβούν στην Ιταλία με πλαστά έγγραφα

Ακόμα ένα ανθρώπινο δράμα με πρωταγωνιστές έναν πατέρα και το 4χρονο παιδάκι του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα παίχτηκε το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι της Πάτρας.

Πατέρας και γιος προσπάθησαν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους να φτάσουν στην Σουηδία, ταξιδεύοντας με πλαστά έγγραφα μέσω της αχαϊκής πρωτεύουσας. Για κακή τους τύχη όμως η πλαστότητα των εγγράφων που παρουσίαζε του δύο Παλαιστίνιους ως Ιταλούς, έγιναν αντιληπτά από τους Λιμενικούς οι οποίοι και τους συνέλαβαν.

Μάταια ο πατέρας εξηγούσε τόσο στους Λιμενικούς όσο και στου Αστυνομικούς που τους παρέλαβαν ότι ήθελε να φτάσει στη Σουηδία για να βρει δουλειά και να βοηθήσει την οικογένειά του καθώς και το παιδάκι που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Οι Αρχές έπρεπε να ολοκληρώσουν το δυσάρεστο καθήκον τους.

Έτσι τους μετέφεραν στην Ασφάλεια Πατρών, από όπου θα δρομολογηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες προκειμένου πατέρας και γιος να επιστραφούν στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την σύλληψη της 81χρονης αλλοδαπής από την Συρία που προσπάθησε να φύγει από την Πάτρα απλά επιδεικνύοντας την ταυτότητά της. Στόχος της ήταν να συναντήσει στην Γερμανία το μοναδικό από τα πέντε παιδιά τους που δεν έχασε τη ζωή του στον πόλεμο. Θυμίζουμε ότι χθες το δικαστήριο της Πάτρας την άφησε ελεύθερη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...