Νέο κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα εγκαινιάζει το νέο Δίκτυο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «EUROPE DIRECT» στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το νέο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρα/Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που επέλεξε η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Δυτική Ελλάδα, ξεκίνησε την λειτουργία του την 1η Ιανουαρίου 2013, ημερομηνία σημαντική καθώς την 1η Ιανουαρίου ξεκίνησε επίσης και το “Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών”!

Βρίσκεται στην ΝΕΟ Πατρών 32 και Αμερικής στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από 8:00πμ έως 16:00.

Τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης καλούνται καθημερινά να είναι κοντά στους Έλληνες πολίτες και να απαντούν άμεσα σε ερωτήματα σχετικά με την ΕΕ και τις πολιτικές της. Τα Κέντρα είναι η “πρώτη πόρτα” που μπορεί να “χτυπήσει” κάθε πολίτης προκειμένου να βρει πληροφορίες για την ΕΕ. Τα στελέχη τους παρέχουν πληροφόρηση για τα δικαιώματα των πολιτών, τις προτεραιότητες της Ένωσης, τη νομοθεσία και τις πολιτικές της, τα προγράμματα και ευκαιρίες χρηματοδότησης, ενώ δια μέσου ενημερωτικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν σε τοπικό επίπεδο, ενισχύουν τον διάλογο για τα ευρωπαϊκά θέματα μεταξύ των πολιτών. Στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν 19 Κέντρα για την περίοδο 2013-2017, καλύπτοντας έτσι σχεδόν το σύνολο των ηπειρωτικών και νησιωτικών περιοχών στην ελληνική επικράτεια.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με το κέντρο: 2613613646 και 2613613647 fax: 2613613605
Κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο επικοινωνίας Europe DIRECT, καλώντας ατελώς στο 0080067891011

 

ΕνημέρωσηΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...