Νέο σόου Πολάκη: Πήγε στη ΜΕΘ του Σωτηρία, έβγαλε τη μάσκα και τράβηξε… βίντεο

Ìüíç óõæÞôçóç êáé øÞöéóç åðß ôçò áñ÷Þò, ôùí Üñèñùí êáé ôïõ óõíüëïõ ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ Äéêáéïóýíçò «Ñõèìßóåéò ãéá ôçí åðéôÜ÷õíóç ôçò åêäßêáóçò åêêñåìþí õðïèÝóåùí ôïõ í. 3869/2010 óýìöùíá ìå ôéò åðéôáãÝò ôïõ Üñèñïõ 6 § 1 ÅÓÄÁ ùò ðñïò ôçí åýëïãç äéÜñêåéá ôçò ðïëéôéêÞò äßêçò, ôñïðïðïéÞóåéò ôïõ Êþäéêá Äéêçãüñùí êáé Üëëåò äéáôÜîåéò». ÅÉÓÇÃÇÔÅÓ: ¶ããåëïò ÔóéãêñÞò êáé Äéïíýóéïò-×áñÜëáìðïò Êáëáìáôéáíüò. Óçìåßùóç: Ç ÄéÜóêåøç ôùí ÐñïÝäñùí áðïöÜóéóå óôç óõíåäñßáóç ôçò 29çò Ïêôùâñßïõ 2020 ôç óõæÞôçóç ôïõ íïìïó÷åäßïõ óå ìßá (1) óõíåäñßáóç

Συνέχεια στο θέμα με τις ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή στο νοσοκομείο Σωτηρία έδωσε ο Παύλος Πολάκης. Με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα απ’ όλους: προκαλώντας. Να ζητήσει συγγνώμη τον καλεί το υπουργείο Υγείας.Ύστερα από το… χαμό που έγινε στη Βουλή, από την κόντρα για τις ΜΕΘ στο Σωτηρία, την επίθεσή του με βαρύτατες εκφράσεις κατά του προέδρου της Βουλής και την απάντηση από τον διευθυντή του νοσοκομείου, ο Παύλος Πολάκης αποφάσισε να στήσει ακόμη ένα σόου.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας πήγε, το βράδυ της Πέμπτης, για να κάνει… αυτοψία στο νοσοκομείο Σωτηρία. Κατά την προσφιλή του συνήθεια, τράβηξε και βίντεο για να το ανεβάσει στο Facebook με το μήνυμά του.

Έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου (που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό), ο γιατρός Παύλος Πολάκης έβγαλε τη μάσκα του και χωρίς αυτή άρχισε να μιλάει!

Στο βίντεο των δυο λεπτών, ο Παύλος Πολάκης επαναλαμβάνει ότι καλεί τον πρόεδρο της Βουλής να επισκεφτούν μαζί στη ΜΕΘ και πως δεν χρησιμοποιούνται και τα 50 κρεβάτια ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή στο Σωτηρία. Και καλεί επίσης τον πρωθυπουργό να διώξει τον διοικητή του Σωτηρία γιατί λέει ψέματα.

Δείτε την ανάρτησή του

Η νέα του κίνηση έρχεται μόλις μερικές μέρες μετά το… τραπέζωμα εν μέσω lockdown, για το οποίο κλήθηκε να δώσει (για τα μάτια του κόσμου) εξηγήσεις στην Όλγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, αλλά ήταν όλα… πρίμα.

Υπουργείο Υγείας: Ζήτα συγγνώμη

Τα όσα έκανε ο Παύλος Πολάκης χωρίς μάσκα μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργείου Υγείας, που τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από το προσωπικό του νοσοκομείου και από τους πολίτες που τον είδαν χωρίς μάσκα μέσα σε νοσοκομείο αναφοράς.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας.

Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής.

Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.

Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη.

Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του.

Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...