Νίκησε τον Αχιλλέα Γραμματικούς η Παλαιοπαναγιά. Βίντεο

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ 2:1

Με το «δεξί» ξεκίνησε ο νέος χρόνος για την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Αχιλλέα Γραμματικούς, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 6’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταμούλη, λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Κοσανδιανού. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 31’ με τον Γιαννόπουλο να περνάει τρεις πάικτες του Αχιλλέα και με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκρέκα και να «φέρνει» το ματς στα ίσια. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά για να πετύχουν το γκολ της νίκης. Αυτοί όμως που «χαμογέλασαν» ήταν οι γηπεδούχοι, καθώς στο 82’ ο Κώστας Ρισβάς με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή θα νικήσει τον Γκρέκα και θα δώσει τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς στην ΑΕ Παλαιοπαναγιάς.

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Κοσανδιανός Π., Κυρίτσης, Καραγιάννης, Πατογιάννης, Σανιδάς, Μιράκα (87’ Ντότσι), Γιαννόπουλος (67’ Γεωργακόπουλος), Ράμμος, Κατσάμπας (82’ Ντότσικας), Ρισβάς Κ., Φράγκος (58’ Μαστροκώστας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ (Σπύρος Μπούρδος): Γκρέκας, Θεοδωρόπουλος Χρ., Καλύβας, Αλερτάς, Σταμάτης, Σταμούλης (85’ Τασόπουλος), Βίβας (50’ Χασάνης – 79’ λ.τ. Θεοδωρόπουλος Χ.), Κούστας (85’ Μπανάκας), Θεοδωρόπουλος Αθ., Κερασίδης, Ζιάκκας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...