Νίκη και απευθείας παραμονή για Προμηθέα…

578922_157709794391448_955321636_n

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 1

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 3

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την φετινή χρονιά ο Προμηθέας  αφού στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου πήρε μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Σταμνάς και συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, παρέμεινε στην κατηγορία αποφεύγοντας τους αγώνες play out.  Τα  σημερινά αποτελέσματα στέλνουν στα μπαράζ  τόσο τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου όσο και την ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου όπου μαζί με Ηρακλή Αστακού και Αμφίλοχο θα διεκδικήσουν τις δυο προνομιούχες θέσεις.

Η ομάδα της Γαβρολίμνης ταξίδεψε στο Αγγελόκαστρο με πολλά  προβλήματα, καθώς οι  Τσακανίκας, Σαλαμούρας , Ντζελέπης , Τριώτης Ι. και Μπαλκούρας για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη ,  η πρώτη φάση έγινε από τον  Προμηθέα καθώς στο  6’ ο Μιχαλόπουλος έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Οι γηπεδούχοι  στη συνέχεια ανέβασαν  στροφές αλλά οι προσπάθειες τους σταματούσαν στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Προμηθέα  που δεν τους επέτρεπε να μπουν στη περιοχή του Κατσίνα. Στο 25’ μεγάλη φάση για τον Προμηθέα όταν  ο Κατσίκας βγήκε από δεξιά απέναντι στον τερματοφύλακα, όμως αντί  να πλασάρει  έβγαλε την μπαλιά απέναντι στο Καλαβριζιώτη που με την σειρά του την γύρισε στην μικρή περιοχή με τον Μιχαλόπουλο που αιφνιδιάστηκε και δεν κυνήγησε τη φάση καθώς ήταν εξουδετερωμένος ο τερματοφύλακας   και έδωσε το δικαίωμα στους αμυντικούς του Αετού να διώξουν μακριά.

Στο 29’ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο  σκορ καθώς ο Κουκουγιάννης έβγαλε την ψηλοκρεμαστή  σέντρα από δεξιά  και ο Βασιλόγιαννης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Κατσίνα. Στο 35’ λίγο έλειψε να διπλασιάσουν  το σκορ όταν σε φάουλ που κέρδισε λίγο έξω από την περιοχή, ο Κοκοσούλας πάτησε την μπάλα στον Παστρωμά  αυτός έκανε το δυνατό σουτ με τον Κατσίνα να διώχνει  πλάγια την μπάλα. Στο 40’ ο Μπαλαμπάνης   εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση των αμυντικών και δυνατό σουτ από ημικύκλιο έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Θεοδωρακόπουλου ισοφαρίζοντας το σκορ. Με την ψυχολογία ανεβασμένη η ομάδα του Προμηθέα βγήκε στην κόντρα με τον Μπαλαμπάνη  στο 44’ να μπαίνει από δεξιά και να δίνει έτοιμο γκολ στον Κατσίκα που από κοντά έστειλε τη μπάλα  στον ουρανό των δικτύων του Θεοδωρακόπουλου  δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Σταμνάς έκανε δυο αλλαγές   προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Προμηθέας στο 57’ έχασε  την μεγάλη ευκαιρία  όταν ο Καλαβριζιώτης έβγαλε τον Μιχαλόπουλο μόνο του απέναντι στον τερματοφύλακα  αλλά το πλασέ που επιχείρησε  μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Θεοδωρακόπουλος. Ότι δεν κατάφερε σε αυτή την φάση το έκανε δυο λεπτά αργότερα στο 59’ όπου πάλι ο Μπαλαμπάνης που  έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Καλαβριζιώτης την έστρωσε πάλι στον Μιχαλόπουλο  που   με πλασέ έκανε το 1-3 με  τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται  για οφσάιντ.  Όσο  περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι  προσπαθούσαν  να μειώσουν  αλλά η άμυνα του Προμηθέα που βρισκόταν σε πάρα πολύ καλή ημέρα για ακόμη μια φορά στο παιχνίδι δεν το επέτρεπε.

Στο 85’ παραλίγο στην κόντρα να γίνει το 1-4 όταν ο Μιχαλόπουλος βγήκε απέναντι στο Θεοδωρακόπουλο όμως άνοιξε το κοντρόλ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Στο 88’ στην τελευταία  φάση του αγώνα ο Αετός   κέρδισε φάουλ σχεδόν στην γραμμή της περιοχής, το εκτέλεσε ο Ζήσης όμως ο Κατσίνας πετάχτηκε στο παράθυρο του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Από αυτή την μεγάλη νίκη του Προμηθέα δεν υπάρχουν  υστερούντες

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ: Θεοδωρακόπουλος,  Αθανασάκης, (46’Ζήσης),Χόντος,Τσιλιπάνος,Ευθυμίου,Φράγκος,Βασιλόγιαννης,Κουκουγιάννης (46’ Τάμπας),Ζιάκας (53’ Καραπιπέρης),Κοκοσούλας,Παστρωμάς.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ:  Κατσίνας, Μπαλαμπάνης , Διαμαντόπουλος, Γεωργίου, Κλάδος (54’ Λ.Τ. Καλαβρουζιώτης Γ.), Ζέλιος Κ., Καραππαπάς (73’ Νεμποτάκης), Δαδάνης , Καλαβριζιώτης, Μιχαλόπουλος, Κατσίκας (82’ Ζέλιος Π.)

http://promitheasxalkeias.wordpress.com/

Φωτό Μάρκος Τσιλιγιάννης

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...