Νίκη Παπαχρήστου στο Πρωτοδικείο-Ορίστηκε προσωρινή διοίκηση.

Μετά την έκδοση των αποφάσεων του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ που αποτελείτε από ανώτατους δικαστέςκαι τις οποίες η διοίκηση ΕΠΣΝΑ ήταν υποχρεωμένη να τις ακολουθήσει καθώς αφορούσαν αποφάσεις για την διενέργεια των εκλογών. Να τονίσουμε ότι η μια απόφαση βγήκε πριν από τις εκλογές και η άλλη μετά. Η πλευρά του κ. Τάγκαλου μετά τις εκλογές με τέσσερα σωματεία προσέφυγε στην γενική γραμματεία αθλητισμού η οποία κήρυξε έκπτωτα τα 15 μέλη που εκλέχθηκαν από τις εκλογές του Ιουλίου, βέβαια η διοίκηση Παπαχρήστου έχει καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της γενικής γραμματείας αθλητισμού στο διοικητικό εφετείο Αθηνών όπου αναμένεται να συζητηθεί τις επέμενες ημέρες. Σήμερα εκδόθηκε η απόφαση από το πρωτοδικείο Μεσολογγίου για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης. Οι δύο πλευρές Παπαχρήστου – Τάγκαλου πρότειναν ονόματα για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης. Με απόφαση του παραπάνω δικαστηρίου η πλευρά του κ. Παπαχρήστου πήρε ευρεία πλειοψηφία έναντι των προσώπων που πρότεινε η πλευρά του κ. Τάγκαλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκδίκαση της απόφασης έγινε την προηγούμενη Τετάρτη όπου και οι δύο πλευρές πρότειναν ονόματα. Από την πλευρά Παπαχρήστου 25 σωματεία κατέθεσαν και παρουσίασαν ονόματα ενώ από την Πλευρά του κ. Τάγκαλου πρότειναν ονόματα τα τέσσερα σωματεία που είχαν προσφύγει . Αν αυτό είναι μέτρο σύγκρισης τότε η παράταξη Παπαχρήστου δείχνει να αυξάνει την δύναμη της στα σωματεία του νομού .

Το απόγευμα της Παρασκευής θα γίνει η έκτακτη συνεδρίασης της προσωρινής διοίκησης όπου και θα οριστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...