Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!

Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ – Η χρήση ηρωίνης για λόγους έρευνας, η φαρμακευτική κάνναβη και η γνωριμία του με τον πρώην πρωθυπουργό

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος του Αλέξη ΤσίπραΝίκος Καρανίκας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk«Ως αριστερός έκανα χρήση ηρωίνης και κοκαϊνης μαζί με άλλους συντρόφους για να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι είναι αυτό που περιγράφουν οι επιστήμονες ως κακό» είπε μεταξύ πολλών άλλων στη συνέντευξη του που θα μεταδοθεί σήμερα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha.

O Νίκος Καρανίκας, προσκεκλημένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk, μιλάει για όλους και για όλα. Για την φαρμακευτική κάνναβη και το αιφνίδιο τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη, για την γνωριμία του με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την θητεία του στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και για την «θητεία» του στις στρατιωτικές φυλακές ως αντιρρησίας συνείδησης.

Χειμαρρώδης ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή χωρίς δισταγμό αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή καθώς και λεπτομέρειες από την γνωριμία του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα για τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε, αποδεχόμενος μάλιστα τον χαρακτηρισμό «σκάουτερ». Ειδικότερα ο Νίκος Καρανίκας μίλησε για την εποχή που προσπαθούσε μαζί με άλλους «συντρόφους» να στήσουν τη νεολαία του Συνασπισμού όταν πρόεδρος ήταν η Μαρία Δαμανάκη.«Εμείς τότε ψάχναμε τον ανθό της Αριστεράς, με στόχο να γίνουμε κυβέρνηση μια μέρα. Έτσι ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα» λέει στη συνέντευξη του στον Αντώνη Σρόιτερ.

Για το ρόλο του στη κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος, αναφέρει ότι οικονομικά δεν τον συνέφερε αφού ως σερβιτόρος έβγαζε περισσότερα χρήματα. Αποκαλύπτει δε και πόσα χρήματα έπαιρνε ως στρατηγικός σύμβουλος του Τσίπρα και μια συζήτηση που είχε με την αδερφή του σχετικά με τις οικονομικές του απολαβές.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά, ο Νίκος Καρανίκας παραδέχτηκε ότι έχει σνιφάρει κοκαϊνη, πως έχει πάρει και ηρωίνη, ωστόσο αυτά συνέβησαν στα πλαίσια «έρευνας» μαζί με άλλους Αριστερούς συντρόφους «για να ξέρουμε τι είναι αυτό που περιγράφουν οι επιστήμονες ως κακό και βλαπτικό για την ανθρώπινη υγεία».

Ένα μέρος της συνέντευξης του στον Αντώνη Σρόιτερ επικεντρώνεται στην πρόσφατη δημόσια παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη για τα οφέλη της καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας. Ο Νίκος Καρανίκας αποκάλυψε ότι εάν δεν υπήρχε η συντηρητική γραμμή που ακολουθούσε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, το νομοσχέδιο για την κάνναβη θα είχε περάσει από το 2018. Εξήγησε γιατί έκλεισε τον λογαριασμό του στο Twitter, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του έβγαζε έναν εαυτό που συνεχώς έβριζε και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει αν και στην αρχή γελούσε με όσα του έγραφαν.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...