Νανά Παλαιτσάκη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μίλησε η αυτοκράτειρα…Γιατί θα πρέπει να βγει στην τηλεόραση;»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο με τον σύζυγό της για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και τον Michael Bolton. Τις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες θέλησε να σχολιάσει στο Mega Καλημέρα η Νανά Παλαιτσάκη.

«Θα θυμηθώ τον Νίκο Μουτσινά και τον τίτλο που έδωσε Queen Ντίνα. Το γεγονός ότι είναι Queen είναι το γεγονός πως λέει ότι δεν ήταν στα πλάνα μου να βγω στην τηλεόραση, άρα η Κωνσταντίνα κάνει πλάνο και μπαίνει. Αυτό είναι υπέροχο. Μίλησε η αυτοκράτειρα. Αυτό σημαίνει imperium, εξουσία. Πώς ήταν η ρωμαϊκή αυτοκρατορία; Έχουμε υποστεί τόσα αυτόν τον καιρό, που έρχεται αυτό το θαυμάσιο και λαμπερό κορίτσι και λέει το εξής την εποχή που γίνεται το σύρε κι έλα για να βρούνε μία θέση στην τηλεόραση: ότι η τηλεόραση δεν είναι τώρα στα πλάνα μου» είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Γιατί θα πρέπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, γλυκό κορίτσι, φρέσκια μανούλα και μία γυναίκα που έχει βρει έναν υπέροχο σύζυγο, να βγει στην τηλεόραση; Δεν είναι καλή παρουσιάστρια. Είναι πάρα πολύ όμορφη, αλλά δεν έχει το κομμάτι της παρουσίασης. “Στο σπίτι μου σπιτάκι μου” απέτυχε. Αυτό που την έκανε να ξαναγυρίσει και να γίνει αγαπητή στον κόσμο, είναι ότι έγινε παίκτρια ριάλιτι και τσαλακώθηκε. Την είδε αλλιώς ο κόσμος που δεν την ήθελε στο «”Σπίτι μου σπιτάκι μου”. Εξαιρετικοί παρουσιαστές και ταλέντα δεν είχαν τύχη μπροστά στις κάμερες γιατί δεν είχαν καλές δημόσιες σχέσεις. Οι δημόσιες σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είπατε ότι είναι πάρα πολύ καλές. Έχουμε δει για πάρα πολλά χρόνια ατάλαντους ανθρώπους να διατηρούν θέση στην τηλεόραση. Αυτό δεν είναι ότι είμαι στην τηλεόραση επειδή είμαι ο πιο έξυπνος, όμορφος, μπριόζος» κατέληξε η Νανά Παλαιτσάκη.

ΝΑΝΑ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...