ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ: Ηχηρό ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες στη Βαράσοβα λέει η κοινωνία του Γαλατά. Βίντεο -Δηλώσεις

bb

Ηχηρό ΌΧΙ από την κοινωνία  του Γαλατά για την είδηση που αφορά την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο όρος Βαράσοβα. Το θέμα έφερε για συζήτηση στη γενική συνέλευση της κοινότητας ο πρόεδρος Λευτέρης Μπαλωμένος.

Κατά της τοποθέτησης  των ανεμογεννητριών και η δημοτική αρχή που προτάχθηκε δια στόματος του κ. Γκίζα να χαράξει τις κινήσεις για να αποφευχθεί μια τέτοια επένδυση που θα καταστρέψει το όρος Βαράσοβα που ως γνωστόν έχει τεράστιους αρχαιολογικούς και εκκλησιαστικούς θησαυρούς αλλά συγχρόνως είναι και προστατευόμενη περιοχή.  

Δεκτή επίσης έγινε η πρόταση του κ. Μπουλέ να υπογραφεί από τους κατοίκους του Γαλατά και τη γενική συνέλευση ψήφισμα κατά των γεννητριών τονίζοντας ότι ολόκληρη η κοινωνία πρέπει να πει όχι αρχίζοντας έναν σκληρό αγώνα απέναντι σε τέτοιους είδους επιχειρήσεις που καταστρέφουν το περιβάλλον . Επίσης αναφέρθηκε και για τα πλημμυρικά φαινόμενα της Μακύνειας ρίχνοντας το βάρος στις ανεμογεννήτριες που έχουν τοποθετηθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνοι όλοι όσοι παρευρέθηκαν στη γενική συνέλευση και με πίστη να σταθούν απέναντι σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις που θα αλλοιώσουν  ένα μνημείο όπως είναι το όρος Βαράσοβα.  

Δείτε τι δήλωσαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας και ο πρόεδρος κ. Μπαλωμένος.

Δείτε αναλυτικά όλες τις τοποθετήσεις

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...