ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ: Στην τ.κ.Σκάλας ο Γιάννης Νταουσάνης

Συνάντηση, με τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Σκάλας, πραγματοποίησε την Δευτέρα 19-11-2018, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης όπου μίλησε για το όραμά του και τον σχεδιασμό υλοποίησής του, έχοντας ως στόχο ο Δήμος Ναυπακτίας , μέσα στα επόμενα χρόνια να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του προς το καλύτερο.

Δεν μπορώ να δεχτώ την στασιμότητα στο Δήμο μας, τόνισε ο Γιάννης Νταουσάνης, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση,  μιας απλής και μάλιστα κακής  διαχείρισης, την στιγμή που ως δήμος μπορούμε να αλλάξουμε πορεία, αξιοποιώντας  τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, διεκδικώντας προγράμματα που «τρέχουν» , αυξάνοντας την διάρκεια της τουριστικής περιόδου στην περιοχή μας, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Εξαπέλυσε βολές κατά των προηγούμενων δημοτικών αρχών για το πώς χειρίστηκαν τις μόνιμες εγκαταστάσεις του ΤΕΙ, με αποτέλεσμα σήμερα ελάχιστοι φοιτητές να μένουν στην πόλη, αφού ουσιαστικά το ΤΕΙ έχει φύγει από την πόλη, ενώ αν στήριζαν την προσπάθεια σήμερα θα είχαμε αρκετούς φοιτητές στην πόλη μας.

Δεν μπορώ να δεχτώ ανέφερε, και πιστεύω ότι κανένας συμπολίτης μας δεν μπορεί να δεχτεί, ο Δήμος μας να δηλώνει αδυναμία να συντηρήσει ένα κολυμβητήριο που τόσα πολλά θα είχε να προσφέρει στη νεολαία μας, αλλά και σε κάθε πολίτη.

Για μια χαμένη πενταετία, μίλησαν οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας. Η κοινότητά μας είναι παραμελημένη. Αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα χωριά, αλλά και στην πόλη της Ναυπάκτου. Με απλή διαχείριση δεν πάει μπροστά ο τόπος ανέφεραν.

Δεν μπορεί ο τόπος να πάει μπροστά,  όταν αυτοί που τον διαχειρίζονται είναι χωρισμένοι σε ομάδες και το μόνο που κοιτάζουν είναι το προσωπικό τους συμφέρον. Αντίθετα χρειάζεται, όραμα, υπευθυνότητα, υπομονή και επιμονή έτσι ώστε οι στόχοι να γίνουν πραγματικότητα, τόνισε ο Γιάννης Νταουσάνης .

 

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...