ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:Το «έξυπνο» σπίτι είναι εδώ-Kαινοτόμες λύσεις από την “Integral electronics” Κ.Kακούρας

-Απόλυτα πετυχημένη η παρουσίαση της «Integral Electronics» του Κ. Κακούρα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Nafs, η παρουσίαση των συστημάτων Smart Home and Building στην Ναύπακτο από την εταιρία «Integral Electronics» του Κωνσταντίνου Κακούρα.

Συνολικά το πρόγραμμα περιελάμβανε τρεις παρουσιάσεις, ώστε να καταστεί εφικτό να τις παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, στόχος που τελικά επετεύχθη. Ενδεικτικό της σημασίας της συνάντησης είναι και το ότι έδωσε το παρών σε αυτή ο CEO της Γερμανικής εταιρίας Larnitech, της οποίας τα προϊόντα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα η εταιρία του κ. Κακούρα. Την παρουσίαση παρακολούθησαν μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, ηλεκτρονικοί, καθώς και αρκετοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. 

Ο κ. Κακούρας μας δήλωσε για την παρουσίαση: «Το «έξυπνο» κτήριο είναι εδώ. H άνεση, η ασφάλεια και η ευελιξία αντιπροσωπεύουν σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας για τα κτίρια. Επιπλέον, υπάρχει ευαισθητοποίηση σε θέματα ενέργειας, νέες τεχνολογικές τάσεις και αυξανόμενες προσδοκίες που αφορούν σε αυτοματοποιημένες λύσεις δημιουργίας άνεσης. 

Η Integral electronics και η Larnitech  σας προσφέρουν έξυπνα συστήματα ελέγχου κατοικίας και κτιρίων, τα οποία είναι οικονομικά, εύκολα στην τοποθέτηση, την παραμετροποίηση και το χειρισμό τους».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την «Integral electronics» στο 2634026858 ή στο [email protected]

15 Attachments



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...