Αντιπολίτευση:Πολλά τα χρήματα για μία μόνο πλατεία-Να αναπλαστεί και η πλατεία Στάικου

2η κατά σειρά αξιολόγιση πέτυχε ο φάκελος για την ανάπλαση της μεγαλύτερης πλατείας της Ναυπάκτου,της πλατείας Τζαβελλαίων στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου,ανατολικά της πόλης.

Ναύπακτος~ Πλατεία Τζαβελλαίων, η πλατεία που θ'αναδείξει ή θα διώξει την  παράταξη του δημάρχου… | ******** Αγαπώ τη Ναύπακτο ******** I love  Nafpaktos city

Η πλατεία που κάποτε φιλοξενούσε την Πυροσβεστική υπηρεσία,θα χρηματοδοτηθεί μαζί με τους κοινοχρηστους χώρους πέριξ αυτής (δρόμοι,πεζοδρόμια) προκειμένου όπως υποστήριξε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας να αναβαθμίσει αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής και της πόλης γενικότερα.Ο προυπολογισμός ανέρχεται στο 1.500.000 ευρώ,το οποίο μαζί με τις σχετικές εκπτώσεις μπορεί να φθάσει το 1.000.000.

Η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη μέσω των Π.Δ.Ε. της περιφέρειαςθα μεταβληθεί σε έναν χώρο πολλαπλών χρήσεων,βελτιώνοντας την αισθητική της πόλης στο σύνολό της.

Λουκόπουλος-Γούλας:Χρήματα για δυο πλατείες

Από την πλευρά του ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Π.Λουκόπουλος συμφώνησε καταρχήν με αυτή την προοπτική,δίνοντας όμως ένα κομμάτι του προυπολογισμού για την ανάπλαση και μια άλλη πλατείας ανατολικότερα,της πλατείας Στάικου στην περιοχή Δένδρο Ναυπάκτου.Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του επικεφαλής της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ Γιώργου Γούλα με την προοπτική του διαμοιρασμού της χρηματοδότησης για την ανάπλαση και της πλατείας Στάικου.Είναι προκλητικά υψηλό το ποσό του 1.500.000 είπε ο κ. Γούλας για μια πλατεία όταν προυπολογίστηκαν 2.000.000 για την ανάπλαση της οδού Τζαβέλα μαζί με τα υπόγεια δίκτυα,ή τα 3.000.000 για την συνολική ανάπλαση του ανατολικού τομέα της πόλης επί θητείας Μπουλέ.

Β.Γκίζας:Aναπλάθουμε συνολικά την περιοχή κι όχι μόνο την πλατεία

Ο δήμαρχος επανέλαβε ότι δεν πρόκειται για μια απλή ανάπλαση μιας πλατείας,αλλά για μια ευρύτερη ανάπλαση της περιοχής της πλατείας και πέριξ αυτής με τους υποκείμενους κοινόχρηστους χώρους αυτής,όπως οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια.Όσο για την τύχη της πλατείας Στάικου αναρωτήθηκε γιατί τόσα χρόνια δεν υπήρξαν σχετικές μελέτες για την αξιοποίησή της,σε αντίθεση με τη δική του δημοτική αρχή που τις έχει εκπονήσει,όπως και για το σύνολο κατασκευής των πεζοδρομίων ανατολικά της πόλης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...